Exclusiv! Dana Roba intră din nou în operație! Decizia de ultimă oră a medicilor! Gestul incredibil al soțului make-up artistului. Cum vrea bărbatul să scape de închisoare

Exclusiv! Dana Roba intră din nou în operație! Decizia de ultimă oră a medicilor! Gestul incredibil al soțului make-up artistului. Cum vrea bărbatul să scape de închisoare

, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, noi detalii în cazul Danei Roba. Medicii au decis ca vedeta să fie operată, din nou. Astăzi sau mâine ar urma să fie supusă unei intervenții pe creier. Între timp, se pare că soțul ei, bărbatul care a mutilat-o, plănuiește să scape din închisoare. Ce are de gând să facă Daniel Balaciu.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

La începutul acestei săptămâni, luni, , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezenta, în exclusivitate, informația potrivit căreia Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său cu un ciocan. Starea make-up artistului este în continuare una gravă iar medicii au decis ca astăzi sau mâine să o supună unei operații pe creier.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Noi informații în cazul Dana Roba. Ce are de gând să facă bărbatul care a mutilat-o

, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, noi informații în cazul Danei Roba. În timp ce make-up artistul se află în stare gravă pe un pat de spital, după ce a fost mutilată de tatăl copiilor ei cu un ciocan, Daniel Balaciu, bărbatul care a torturat-o fără milă, plănuiește să scape de închisoare.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Potrivit surselor , acesta are de gând să își angajeze avocat și să se declare nebun, totul pentru a nu rămâne în spatele gratiilor pentru faptele sale.

Reamintim că Dana Roba se află în stare critică la spital, după ce a fost lovită în repetate rânduri de soțul ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan. Cei doi se aflau în proces de divorț și, potrivit infromațiilor, se pare că bărbatul nu ar fi fost de acord cu decizia luată de make-up artist, și anume aceea de a se despărți. Cei doi au împreună două fetiție și, cu doar câteva ore înainte să își mutileze soția, tatăl copiilor Danei Roba a făcut public un mesaj, iar vorbele scrise de bărbat prevesteau cumva nenorocirea ce urma să se întâmple.

Soțul Danei Roba a fost arestat pentru 30 de zile

Oamenii legii au decis ca soțul Danei Roba să fie arestat pentru 24 de ore și, ulterior, pentru 30 de zile. Daniel Balaciu a fost cel care a anunțat autoritățile că soția sa se află în stare gravă, însă a făcut acest lucru abia la câteva ore după ce a lovit-o.

Potrivit unor surse, Daniel Balaciu și-ar fi premeditat fapta. Înainte să îți ia la bătaie partenera de viață, acesta le-ar fi dus pe fetițe la bunici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191