Exclusiv. Detalii terifiante despre cum a fost torturată Dana Roba! Soțul ei a făcut un gest incredibil după ce a agresat-o

Exclusiv. Detalii terifiante despre cum a fost torturată Dana Roba! Soțul ei a făcut un gest incredibil după ce a agresat-o

Ies la iveală detalii terifiante despre cum a fost torturată Dana Roba chiar de soțul ei, tatăl fetițelor sale. Daniel Balaciu a făcut un gest incredibil după ce și-a mutilat soția. , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, informații șocante despre incidentul petrecut în cursul zilei de luni, atunci când Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, după cum chiar make up artistul declara însă, în ultima perioadă se pare că ce doi nu se mai înțelegeau, astfel că vedeta a decis să divorțeze de tatăl fetițelor ei. În cursul zilei de luni, Dana Roba a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovită de partenerul de viață cu un ciocan. În prezent, aceasta se află în stare gravă și a fost operată, în timp ce Daniel Balaciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ies la iveală detalii terifiante despre cum a fost torturată Dana Roba

La două zile distanță de la incidentul șocant, când Dana Roba a fost mutilată cu un ciocan, ies la iveală detalii terifiante despre cum aceasta a fost torturată de soțul ei. , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, informații șocante despre incidentul petrecut în cursul zilei de luni.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Potrivit unor surse, la ora 11:30 dimineața, după ce a lăsat fetele la părinți cu bagaje, Daniel Balaciu s-a întors acasă. În acel moment, Dana Roba dormea pe partea dreaptă, cu mâna dreaptă sub cap. Bărbatul ar fi venit și ar fi început să o lovească fără milă cu pumnii și cu ciocanul.

Vedeta are nouă lovituri în cap și mâna stangă zdrobită. A stat în operație nouă ore, însă nu s-a putut interveni la toate loviturile pentru că este caz de infectie.

Ce gest incredibil a făcut Daniel Balaciu după ce și-a agresat soția

După ce și-a mutilat soția, Daniel Balaciu ar fi filmat-o pe aceasta plină de sânge, iar mai apoi a coborât în fața blocului.

Bărbaul le-a declarat oamenilor legii că s-a bătut parte în parte cu soția lui, și că, de fapt, ea ar fi sărit să îl bată, și din cauza asta el ar fi reacționat, însă, potrivit informațiilor, nu sunt lucruri sparte prin casă, ceea ce înseamnă că varianta lui nu prea stă în picioare.

În urma incidentului, soțul Danei Roba a fost dus la audieri și reținut inițail pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri oamenii legii au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict sponta. Femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”, informează Poliţia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191