EXCLUSIV / Florin Salam și Roxana Dobre, scandal teribil, din cauza banilor! Probleme în paradis

EXCLUSIV / Florin Salam și Roxana Dobre, scandal teribil, din cauza banilor! Probleme în paradis

Florin Salam și soția lui, Roxana Dobre, s-ar fi certat rău după ce faimosul lăutar ar fi vândut o proprietate pentru care ar fi încasat peste jumătate de milion de euro. Tensiunile au apărut după ce soția artistului nu ar fi văzut niciun ban.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Scandalurile se țin scai de Florin Salam după ce, pe fondul problemelor de sănătate generate, în special, de modul său de viață, l-au determinat să nu se prezinte sau să-și anuleze cântările pentru care primise deja bani în avans. Această situație l-a făcut pe cântăreț să vândă unele proprietăți pentru a putea să-i despăgubească pe care de la care luase sume mari. Surse din anturajul artistului au dezvăluit, pentru Spynews, că Salam ar fi vândut o proprietate situată în Sectorul 3, în zona Fizicienilor, pentru care ar fi încasat în jur de de euro.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Roxana Dobre ar fi vrut să divorțeze

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În acest context, soția lui i-ar fi cerut o parte din bani, însă Florin Salam ar fi refuzat, în condițiile în care proprietatea respectivă ar fi fost achiziționată încă în vremea în care era căsătorit cu Fănica, prima lui nevastă, decedată cu ani din cauza unei afecțiuni grave a ficatului. Ca urmare, artistul ar fi considerat că actuala soție nu trebuie să primească nimic. Sursele citate au precizat că nu este primul scandal care zguduie căsnicia lui Salam, în condițiile în care, în trecut, Roxana Dobre i-ar fi propus, de mai multe ori, să divorțeze în fața unui notar, însă, de fiecare dată, cei doi soți s-au împăcat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191