EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!

EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!

Fostul iubit al Cristinei Pucean vorbește, în exclusivitate pentru , despre controversa pe care a creat-o pe rețelele de socializare! Tânărul, cel care a avut o relație de 6 luni cu iubita lui Bogdan de la Ploiești, înainte ca aceștia să fie împreună, face acuzații grave la adresa ei și a familiei acesteia. Avem declarații în premieră!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În ultimele zile o mare controversă s-a creat în online, acolo unde un bărbat a început să posteze fotografii în ipostaze tandre alături de Cristina Pucean. Bărbatul, pe numele său Cornel, a publicat de altfel și mai multe conversații private cu dansatoarea, actuala iubită a lui Bogdan de la Ploiești.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Acuzațiile extrem de grave ale fostului iubit al Cristinei Pucean la adresa ei! EXCLUSIV

Reporterii au luat legătura cu bărbatul, care e fostul iubit al Cristinei Pucean, și vă prezentăm, în exclusivitate, ceea ce are de spus! A ajuns la disperare, asta după o relație de scurtă durată pe care a avut-o cu dansatoarea înainte ca aceasta să se cupleze cu Bogdan de la Ploiești. Cornel vine cu acuzații grave la adresa tinerei, dar și a familiei acesteia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Totul a început după ce el a decis, după ce și-ar fi dat seama că nu își mai dorește o relație cu Cristina Pucean din cauza istoricul familiei ei, să se despartă de ea, după doar 6 luni de relație. I-a spus că își dorește să pună punct poveștii de iubire, însă tocmai atunci a aflat că ea e însărcinată cu el. A încercat să o convingă să facă întrerupere de sarcină, ceea ce s-a și întâmplat, însă cu un preț pe care dansatoarea i l-ar fi pus.

Bărbatul susține că nu e mândru că i-a cerut dansatoarei să facă întrerupere de sarcină, dar și-a dorit să nu mai aibă nicio legătură cu Cristina Pucean. În schimb, ea i-a solicit acestuia să o ajute să-și cumpere o mașină în leasing, pentru a-i dovedi că nu o părăsește după ce face avort, mașină pe care el i-a achitat-o împrumutând bani de la prieteni și case de amanet, având și acte doveditoare în acest sens. Ulterior, mama ei urma să ducă mașina la o firmă de leasing și să-i plătească datoria, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat nici până astăzi, după cum spune Cornel.

Bărbatul precizează că s-a ajuns la amenințări, după ce familia Cristinei nu a mai vrut să-i înapoieze suma de bani promisă. Mai mult de atât, el susține că inclusiv Bogdan de la Ploiești ar fi implicat în tot acest scandal, deoarece el s-ar fi ocupat de oamenii care i-au garantat protecția Cristinei Pucean.

Cornel mai precizează că a așteptat timp de doi ani să-și primească banii, dar nu s-a întâmplat nimic, motiv pentru care a început să facă presiuni pe rețelele de socializare în speranța că poate familia Cristinei Pucean o să ajungă să-i înapoieze suma.

A fost căutat de Cristina Pucean inclusiv în timpul relației cu Bogdan de la Ploiești

Seria de acuzații nu se termină aici, căci fostul iubit al Cristinei Pucean mai spune că în perioada în care ea era într-o relație cu Bogdan de la Ploiești încă l-a mai căutat, cu toate că aceasta a declarat pe Instagram că nu este adevărat, iar el susține că are și probe în acest sens.

Cornel a încercat să ia legătura și cu mama dansatoarei pentru a rezolva pe cale amiabilă problema, dar spune că nu s-a putut în niciun fel comunica. Bărbatul vrea doar să-și primească banii înapoi și nu își mai dorește să aibă nicio legătură cu dansatoarea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191