Exclusiv! Lovitură pentru Loredana Chivu! Chiar în aceste momente, executorii au intrat peste ea în casă! Au de luat bunuri în valoare de peste 124 de mii de euro

Exclusiv! Lovitură pentru Loredana Chivu! Chiar în aceste momente, executorii au intrat peste ea în casă! Au de luat bunuri în valoare de peste 124 de mii de euro

Lovitură extrem de grea pentru Loredana Chivu! Chiar în aceste momente, fostul iubit a intrat cu executorii judecătorești peste ea în casă, pentru a-i lua toate bunurile pe care el i le-a cumpărat în timpul în care au fost împreună. , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, vă prezintă în exclusivitate imagini de la descinderile executorilor.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Loredana Chivu are parte de o lovitură grea din cauza fostului partener de viață! Executorii judecătorești au intrat peste vedetă în locuință. Aceștia au de luat bunuri în valoare de peste 124 de mii de euro!

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Lovitură grea pentru Loredana Chivu! Executorii au intrat peste vedetă în casă

Așa cum știți, Loredana Chivu a avut o relație cu năbădăi cu fostul iubit. După ce cei doi s-au despărțit, iubitul a dat-o în judecată pentru a-și recupera sumele de bani pe care le-a investit în ea, pe vremea când erau împreună.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

, cel mai tare site de știri mondene din țara noastră, a intrat în posesia unui document prin care fostul partener al vedetei a primit acordul judecătorilor să o execute pe Loredana Chivu pentru suma de puțin peste 124 de mii de euro.

Astfel, în această dimineață, executorii au intrat peste fosta asistentă TV și au început să caute prin locuință și să sustragă bunuri pentru a ajunge la valoarea sumei pe care vedeta o are de înapoiat fostului iubit.

Fostul iubit și-a luat angajamentul în fața judecătorilor că banii pe care îi va recupera, îi va dona

Fostul iubit al Loredanei Chivu și-a luat angajamentul în fața judecătorilor că toți banii pe care îi va recupera de la vedetă, îi va dona.

a obținut, în exclusivitate, un document în care fostul partener a declarat că suma recuperată de la fosta asistentă de televiziune va fi integral donată unei tinere cu probleme de sănătate, mai exact unei tinere care are dizabilități.

Cei doi sunt în plin scandal

Loredana Chivu și fostul iubit sunt în plin scandal! În septembrie anul trecut, fostul partener al vedetei a inițiat un nou proces împotriva ei. De data aceasta, nu în calitate de persoană fizică, ci compania deținută de bărbat a fost reclamantă.

La momentul respectiv, judecătorii au respins cererea de instituire a sechestrului asigurator, făcută de reclamant, firma deținută de fostul logodnic al blondinei, considerând-o nefondată. Cu toate acestea, bărbatul avea dreptul să facă apel.

După două amânări, fostul partener al ei a întâmpinat din nou ghinion. Mai exact, magistrații Tribunalului Dâmbovița i-au respins cererea de apel.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191