EXCLUSIV. Marius Elisei și-a pus fiica într-o situație stânjenitoare. Ce rugăminte emoționantă i-a făcut Isa tatălui, dar acesta nu a ținut cont de ea

EXCLUSIV. Marius Elisei și-a pus fiica într-o situație stânjenitoare. Ce rugăminte emoționantă i-a făcut Isa tatălui, dar acesta nu a ținut cont de ea

Faptul că Marius Elisei și-a refăcut viața de curând nu mai e o noutate, însă ceea ce reporterii au aflat cu siguranță vă interesează. Fostul soț al Oanei Roman și-a pus fetița, de doar nouă ani, într-o situație de-a dreptul stânjenitoare. Iată ce s-a întâmplat și cum a insistat bărbatul.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Știm cu toții că de două luni viața lui Marius Elisei s-a schimbat, asta pentru că fostul soț al Oanei Roman a ieșit public și a confirmat că iubește din nou. Bărbatul e într-o nouă relație amoroasă, pare foarte fericit cu femeia din viața lui, însă se pare că lucrurile nu sunt atât de roz în relația cu fiica sa și a Oanei Roman, micuța Isabela în vârstă de ani.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Din momentul în care s-a fi cuplat cu Gabriela, bărbatul a neglijat tot mai mult relația cu fiica sa. Mai mult de atât, în momentele în care trebuia să petreacă timp cu Isabela, Marius Elisei nu venea neînsoțit, ci mereu alături de noua iubită.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Marius Elisei și-a pus fiica într-o situație stânjenitoare! Ce s-a întâmplat cu rugămintea pe care Isa i-a făcut-o tatălui

După ce i-a făcut cunoștință fiicei sale cu noua parteneră și toți trei au ieșit în oraș, potrivit surselor , Isa i-a cerut tatălui ei ca data viitoare ar vrea să petreacă timp doar ei doi. Cu toții cunoaștem că relația dintre un tată și o fiică e una specială și cu siguranță Isabela a simțit să iasă doar cu părintele ei.

Fetița l-a rugat pe bărbat, însă Marius Elisei nu i-a respectat dorința, astfel că și următoarele ieșiri au fost tot în prezența Gabrielei, fapt ce nu i-a picat deloc bine Isabelei. Reporterii au mai aflat însă și o altă situație. Aceea cum că Marius Elisei și Gabriela nu se sfiiesc să-și arăte dragostea chiar în prezența Isabelei.

Cu toate că nu a trecut mult timp de când locuiau toți în casa Oanei Roman, la începutul lunii septembrie, și erau ca o familie, la doar trei săptămâni Isabela a fost martoră la cum tatăl ei se sărută cu o altă femeie, cum se mângâie și au gesturi tandre. Cea mică cu siguranță nu a fost pregătită pentru un astfel de moment, e greu să-ți vezi părintele în tandrețuri cu altcineva.

Marius Elisei s-a văzut cu ”sacii-n căruță” și s-a mutat direct cu Gabriela

Iar apropiații Oanei Roman și ai lui Marius Elisei ne-au mai dat câteva informații ce până acum nu se știau. Gabriela i-ar fi spus Isabelei că ea și tatăl acestia se cunosc de câteva luni, însă fetița știa clar că tatăl ei a locuit cu ea și cu mama sa, Oana Roman, până în urmă cu doar trei săptămâni și erau ca o familie.

Totodată, Marius Elisei a stat în casa fostei sale soții chiar până în momentul în care s-a văzut cu ”saci-n căruță” și a putut să confirme relația cu Gabriela. Atunci el a plecat din casa vedetei și s-a mutat în casa noii iubite, căci nu ar fi avut unde în altă parte.

În perioada în care a stat cu Oana Roman, Marius Elisei a tot încercat să se împace cu vedeta, însă lucrurile nu au stat așa. Sursele ne mai spun că aceasta i-a tot spus bărbatului să plece din casă și că nu mai au șanse de a avea o relație, însă el tot insista că o iubește și că vrea să fie împreună cu ea pentru tot restul vieții, deși în același timp vorbea și cu Gabriela, cu care își dădea like după like pe rețelele de socializare încă de iarna trecută.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191