EXCLUSIV! Polițiștii și executorii au ridicat bunurile Loredanei Chivu din locuință. Ce obiecte au luat din casa vedetei / VIDEO

EXCLUSIV! Polițiștii și executorii au ridicat bunurile Loredanei Chivu din locuință. Ce obiecte au luat din casa vedetei / VIDEO

Loredana Chivu nu scapă de probleme! În cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, fostul iubit a intrat cu executorii judecătorești peste ea în casă, pentru a-i lua toate bunurile pe care el i le-ar fi cumpărat în perioada în care s-au aflat într-o relație. Iată ce obiecte i-au fost luate vedetei din showbiz-ul românesc din locuință!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În cursul zilei de azi, 29 februarie 2024, polițiștii și executorii și-au făcut apariția la ușa apartamentului Loredanei Chivu, loc de unde au ridicat mai multe bunuri deținute de vedetă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Se pare că vedeta din showbiz-ul de la noi are, din nou, parte de o lovitură grea din cauza fostului iubit, bărbatul susținând că își vrea înapoi lucrurile pe care i le-a cumpărat acesteia in timpul relației.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Oamenii legii au ridicat bunurile Loredanei Chivu din locuință

Știm că Loredana Chivu și fostul iubit se află într-un întreg scandal, chiar dacă au trecut luni bune de la separare. Mai exact, bărbatul a primit acordul judecătorilor să o execute pe blondina din showbiz-ul românesc pentru suma de puțin peste 124 de mii de euro.

În acest fel, în cursul zilei de azi, oamenii legii și-au făcut apariția la locuința fostei asistente TV de la Antena 1, loc de unde au sustras mai multe bunuri pentru în valoarea sumei pe care aceasta o are de înapoiat celui alături de care a fost împreună.

Ce obiecte au luat din casa vedetei din showbiz

Mai exact, ajunși la casa Loredanei Chivu, oamenii legii au sustras mai multe bunuri de la aceasta. Aici vorbim despre obiecte de mobilă și chiar haine deținute de blondina din showbiz.

De asemenea, polițiștii și executorii și-au făcut prezența la locuința vedetei echipați corespunzător pentru a ridica mai multe obiecte pe care se pare că fostul iubit i le-ar fi cumpărat acesteia în timpul relației pe care cei doi au avut-o în urmă cu câteva luni.

Loredana Chivu, primele declarații după discuțiile cu polițiștii și executorii

În urma celor întâmplate în această zi, Loredana Chivu a izbucnit în fața polițiștilor și a executorilor, făcând declarații despre situația în care se află.

Ei bine, blondina din showbiz-ul românesc a negat acuzațiile pe care fostul partener de viață i le-a adus în fața autorităților, precizând că ea nu a primit niciodată vreun salariu de la acesta și că nu a semnat niciodată vreun document referitor la afacerile sau bunurile lui.

CITEȘTE ȘI: Exclusiv! Loredana Chivu, primele declarații după discuțiile cu polițiștii și executorii! Vedeta tună și fulgeră: „Mă urmărește de un an de zile” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191