EXCLUSIV. Primele declarații ale lui Alex Ashraf după ce a băgat divorț de Oana Zăvoranu! Ce a spus bărbatul

EXCLUSIV. Primele declarații ale lui Alex Ashraf după ce a băgat divorț de Oana Zăvoranu! Ce a spus bărbatul

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, face primele declarații după ce a băgat divorț de brunetă. În exclusivitate pentru , avem reacția bărbatului atunci când a fost sunat cu privire la informația momentului.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Avem primele declarații ale lui Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, după ce bărbatul ar fi decis că e momentul să rupă căsnicia cu partenera lui de viață. Potrivit , el ar fi băgat divorț de vedetă și deja s-ar fi mutat cu noua lui parteneră, lăsând-o pe Oana Zăvoranu singură.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Alex Ashraf, primele declarații despre divorțul de Oana Zăvoranu!

Reporterii au obținut primele declarații ale lui Alex Ashraf despre informația momentului. Atunci când a fost contactat telefonic, bărbatul a mărturisit că nu știe despre ce e articol este vorba. Când i s-a povestit ce a apărut, el a mărturisit că nu vrea să comenteze nimic.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mai mult de atât, a declarat că nu îl aude pe reporterul care îi adresa întrebarea spunând că se află la volan, iar într-un final a închis apelul.

Vă reamintim că la începutul acestui an Alex Ashraf a mai fost surprins alături de o domnișoară de către paparazzii , femeie la care la care bărbatul a și înnoptat, însă atunci el a declarat că nu este nimic adevărat. Atât bărbatul, cât și Oana Zăvoranu, dădeau de înțeles că sunt mai bine ca oricând, cu toate că imaginile spuneau cu totul altceva. Cei doi se afișau împreună în tandrețuri pe rețelele de socializare arătând că de fapt lucrurile sunt total diferite și nu s-au despărțit.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf erau căsătoriți de 7 ani

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, erau căsătoriți din anul 2016, adică de mai bine de șapte ani, iar cei doi au avut parte de o poveste de dragoste cu bune și rele, cum chiar ei au declarat. Cu toate că nu au devenit părinți, aceștia mărturiseau la un moment dat că se gândesc serios și la acest pas.

Și în anul 2021 s-a mai zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, însă atunci au ieșit public și au mărturisit că lucrurile nu stau așa și că relația lor merge foarte bine.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191