Exclusiv! Soțul Danei Roba a ajuns în fața judecătorilor! De ce are bărbatul plasturi pe față / FOTO EXCLUSIV

Exclusiv! Soțul Danei Roba a ajuns în fața judecătorilor! De ce are bărbatul plasturi pe față / FOTO EXCLUSIV

Așa cum v-am obișnuit, , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, din nou, în exclusivitate, noi detalii în cazul Danei Roba. Daniel Balaciu, soțul make-up artistei a ajuns în fața judecătorilor, iar noi avem imaginile! Bărbatul s-a prezentat în fața oamenilor legii cu plasturi pe față! Care este motivul și ce vor decide autoritățile.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

În timp ce Dana Roba se luptă să trăiască, după ce a fost mutilată chiar de bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, Daniel Balaciu, bărbatul care a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul, până a adus-o într-o stare gravă, a ajuns în fața judecătorilor.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Motivul pentru care soțul Danei Roba are plasturi pe față

La începutul acestei săptămâni, luni, , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezenta, în exclusivitate, informația potrivit căreia Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mutilată cu un ciocan de soțul ei. Starea ei este în continuare una gravă, iar cadrele medicale fac tot ce pot pentru a o ține în viață.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Între timp, cel care i-a fost călău, soțul ei, Daniel Balaciu, a ajuns în fața judecătorilor, iar noi vă prezentăm imagini exclusive. În fotografie se vede că bărbatul are plasturi pe față pentru că are varicelă. Și el, și una dintre fetițele lui, dar și bunica paternă suferă de această afecțiune extrem de contagioasă, care este diagnosticată în general, la copii. Așadar, cel mai probabil, bărbatul va fi băgat în carantină.

Ce a postat Dana Roba cu câteva ore înainte să fie mutilată de soțul ei, Daniel Balaciu

Dana Roba este, în prezent, internată în spital, acolo unde se luptă pentru viața ei, după ce bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste a mutilat-o cu un ciocan. Cei doi parteneri se aflau în proces de divorț, însă, potrivit informațiilor, bărbatul nu ar fi vrut să se separe de mama copiilor săi. Înainte cu câteva ore să fie torturată, Dana Roba a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip care conținea un mesaj ce părea să dea de înțeles că ea nu mai este fericită în relația de cuplu.

„Am ajuns la concluzia că problemele formează caracterele, nu bibliotecile. Oamenii de caracter sunt oamenii care au trecut prin probleme, prin necazuri. Niciodată un copil ținut „Cocon” nu va că-i a lui Dumnezeu, că-i al tău, copilul ăla, știț nu va reuși să fie un om de caracter dacă tu îl ferești de frigul vieții de afară.

Numai suferința nobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. Pentru că Dumnezeu e mai interesat de caracterul nostru decât de confortul nostru. Dumnezeu vrea să ne meargă bine nouă vrea să fim oameni de caracter. Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.”, a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, înainte să fie lovită și torturată de soțul ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191