Exclusiv! Surse din anchetă: Soțul Danei Roba ar fi intenționat să o omoare și să fugă apoi! De ce gândesc așa autoritățile!

Exclusiv! Surse din anchetă: Soțul Danei Roba ar fi intenționat să o omoare și să fugă apoi! De ce gândesc așa autoritățile!

, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, noi detalii în cazul Danei Roba. Potrivit unor surse din anchetă, Daniel Balaciu, soțul make-up artistei ar fi intenționat să o omoare pe mama copiilor lui și mai apoi să fugă! Iată de ce gândesc așa autoritățile.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

La începutul acestei săptămâni, luni, , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezenta, în exclusivitate, informația potrivit căreia Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mutilată cu un ciocan de soțul ei. Starea ei este în continuare una gravă, iar medicii fac tot ce pot pentru a o ține în viață.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Soțul Danei Roba ar fi intenționat să o omoare și să fugă apoi

Noi informații exclusive în cazul Danei Roba! Potrivit unor surse din anchetă, soțul Danei Roba ar fi intenționat să o omoare și să fugă apoi. Oamenii legii au intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere, care îl arată pe Daniel Balaciu, noaptea, plecând cu două valize din casă.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Ulterior, de la ora 9 dimineața, după ce și-a mutilat soția cu un ciocan, și până la ora 11:25, atunci când a intrat poliția în casă cu el , bărbatul coborât în fața blocului și ar fi așteptat pe cineva să vină să îl ia.

În timp ce oamenii legii încearcă să rezolve cazul și să pună cap la cap informațiile pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs incidentul, Dana Roba se luptă pentru viața ei, iar medicii fac tot posibilul pentru a o ajuta să se recupereze.

Dana Roba nu are voie să își amintească prin ce a trecut

Starea Danei Roba este, în continuare, una gravă. Make up artista nu are voie să își amintească prin ceea ce a trecut pentru că o afectează foarte tare și acest lucru nu o ajută să se recupereze. Cadrele medicale o sedează pe Dana Roba atunci când văd că aceasta începe să își amintească, sau să plângă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191