Explicația lui Cătălin Cazacu după ce a sărutat-o pe Natalia Mateuț în direct, la TV: „Noi suntem niște actori pe scena vieții”

Explicația lui Cătălin Cazacu după ce a sărutat-o pe Natalia Mateuț în direct, la TV: „Noi suntem niște actori pe scena vieții”

Cătălin Cazacu a făcut primele declarații după ce acum câteva zile a sărutat-o pe Natalia Mateuț în direct, la TV. Prezentatoarea a fost uimită de gestul lui, l-a și plesnit.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Scena neașteptată a avut loc în ediția de marți, 5 septembrie, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars. În ediția respectivă, Kamara a fost invitat și s-a discutat despre posibila relație a artistului cu Gabriella Nastas. Fostul concurent de la Survivor România susține că între ei există doar o frumoasă relație de prietenie.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cătălin Cazacu, declarații după ce s-a sărutat cu Natalia Mateuț la TV

La o petrecere, Kamara a fost surprins în timp ce încerca să o sărute pe Gabriella Nastas, iar în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu au încercat să reproducă scena. Într-un moment de neatenție, campionul la motociclism a sărutat-o pe colega sa, iar reacția sa a fost una total neașteptată, l-a pălmuit.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Acum, Cătălin Cazacu a oferit primele declarații despre întreaga scenă, a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Natalia Mateuț, colega lui. „Eu am văzut abia astăzi știrea. Așa s-a cerut din producție. Dacă din producție, în cască, se cere, noi suntem niște actori pe scena vieții”, a zis Cătălin Cazacu pentru Cancan.

Echipa „Xtra Night Show” s-a mărit

Echipa „Xtra Night Show” este completată, din noul sezon şi de gaşca formată din Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuţ şi Cătălin Cazacu, scrie Și Paula Chirilă făcea parte până acum câteva luni din echipă, însă ea a renunțat la acest show. Până la începutul verii, Dan Capatos prezenta emisiunea „Xtra Night Show”, la Antena Stars, de la ora , de luni până vineri. Începând cu 28 august, show-ul este difuzat pe micul ecran cu jumătate de oră mai devreme, de la

Paulei Chirilă, care era coprezentatoare la „Xtra Night Show”, i-a luat locul Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuţ şi Cătălin Cazacu. Ei apar seară de seară în emisiune alături de Dan Capatos. Pe Facebook, fanii regretă plecarea Paulei Chirilă de la „Xtra Night Show”. „La emisiunea lui Capatos mă uitam numai pentru tine”, „Paula Chirilă îți simt lipsa la XNS.

Am fost dezamăgită când nu te-am văzut aseară. Îmi plăcea mult de tine în emisiune”, „Dar de ce nu mai ești la Capatos? Regret tare mult că nu te mai văd acolo ??? Unde te putem regăsi? ”, „Regret mult că nu mai ești la XNS. Mi se pare anostă emisiunea fără tine!”, „Ne pare rău nu mai ești la Capatos”, „Vă simțim lipsa la XNS. Au făcut o alegere proastă în noua grilă”.

Paula Chirilă a citit toate comentariile fanilor și le-a și răspuns. Chiar dacă nu mai apare la „Xtra Night Show”, ea e invitat permanent la „Capriciile iubirii”, emisiune prezentată de Gabriela Cristea tot pe Antena Stars. „Ne vedem la Capriciile iubirii, de la ?”, a transmis actrița.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191