Explicaţia lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volanul bolidului său, în Domneşti. Ce le-ar fi spus poliţiştilor

Explicaţia lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volanul bolidului său, în Domneşti. Ce le-ar fi spus poliţiştilor

Artistul de 35 de ani a fost prins ieri seară drogat de poliţiştii din Ilfov, în timp ce îşi conducea una din maşinile de lux. Acesta era îmbrăcat doar în halat şi în lenjerie intimă. 

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Rezultatul drugtestului a ieşit pozitiv la substanţa cannabis. Dorian le-ar fi explicat oamenilor legii că el nu a consumat niciun fel de drog, ci aflat la o petrecere a inhalat vaporul din aer. 

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Cântăreţul a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, acestuia i-a fost reținut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191