Explicația unui grup de turiști care a refuzat să achite o notă de plată la restaurant. Răspunsul i-a lăsat mască pe angajați

Explicația unui grup de turiști care a refuzat să achite o notă de plată la restaurant. Răspunsul i-a lăsat mască pe angajați

Un grup de turiști din Scoția a refuzat să plătească o notă de plată de 300 de lire sterline (350 de euro) la un restaurant.  

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

După ce au mâncat și au băut toată seara, un grup format din șase turiști a refuzat să plătească nota de plată la restaurant.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Ei au susținut că nu s-au bucurat de seara lor, motiv pentru care nu au vrut să plătească nota de plată care valora 300 de lire sterline.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Pentru că au refuzat să plătească, angajații restaurantului au chemat Poliția, iar cei șase turiști au fost nevoiți să dea explicații.

Grupul luase masa la un restaurant din Moffat, un oraș din sudul Scoției. După ce au mâncat și au băut toată seara, cei șase turiști au încercat să se furișeze de la masă fără a plăti nota de plată.

După ce au fost aduși înapoi la local de către angajați, turiștii au explicat că nu vor să plătească nota de plată pentru că nu s-au simțit bine. Mai mult, aceștia s-au plâns de mâncarea pe care au consumat-o.

„Cei șase ne-au spus că au fost nemulțumiți de felurile de mâncare, așa că le-am scos de pe nota de plată”, a declarat patronul localului pentru Edinburgh Live.

Când li s-a explicat că nu pot pleca fără să plătească, turiștii au devenit recalcitranți.

„Atitudinea lor a fost deranjantă și extrem de misogină față de mine și față de managerul meu. Mi-am dat seama că va trebui să sun la poliție”, a spus o angajată a restaurantului.

La sosirea Poliției, turiștii au plătit în cele din urmă nota de plată. 

Articol recomandat de

VIDEO Ce a făcut Simona Halep, imediat după ce a fost învinsă de Paula Badosa

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191