Explozia din Crevedia. Decizia Tribunalului București în cazul patronilor staţiei GPL, Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă. Cei doi contestaseră măsura arestului preventiv

Explozia din Crevedia. Decizia Tribunalului București în cazul patronilor staţiei GPL, Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă. Cei doi contestaseră măsura arestului preventiv

Patronii stației GPL din Crevedia rămân în arest preventiv. Magistrații Tribunalului București au respins, marți, ca nefondată contestația formulată de Ionuț Daniel Doldurea și Cosmin Ionuț Stîngă, patronii stației GPL din Crevedia.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ei au contestat decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile emisă în 6 septembrie de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti. Decizia Tribunalului București este definitivă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

”(…) respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorii– inculpaţi DOLDUREA IONUŢ-DANIEL, fiul lui … şi STÎNGĂ COSMIN-IONUŢ, fiul …, împotriva încheierii din data de a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la data de , soluţia fiind pusă la dispoziţia publicului prin mijlocirea grefei”, este decizia pronunţată de magistraţi.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Ionuţ Doldurea şi Ionuţ Stîngă sunt patronii firmei Flagas din Crevedia. Faţă de aceştia s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. Ei sunt acuzaţi că ar fi promovat, timp de cel puţin trei ani, sistematic, o politică bazată ”pe încălcarea repetată a dispoziţiilor legale privind derularea operaţiunilor de alimentare, transport, transvazare şi depozitare cu combustibil GPL”, în pofida deciziilor administrative ale autorităţilor.

Totodată, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri imobile ale firmei şi ale celor doi inculpaţi, precum şi asupra conturilor bancare ale acestora.

După exploziile de la Crevedia, cinci oameni au murit și zeci de alte persoane, în special pompieri, jandarmi și polițiști au fost răniți.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191