Familia Clonda, din nou luată în vizor după ce Tavi și Gabriela Cristea s-au ales cu mâncare gratis: „Deja deveniți penibili”

Familia Clonda, din nou luată în vizor după ce Tavi și Gabriela Cristea s-au ales cu mâncare gratis: „Deja deveniți penibili”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au intrat din nou în atenția internauților, după ce au mers să mănânce, împreună cu cele două fiice ale lor, într-un restaurant din București. Împăcați de raportul calitate-preț al preparatelor, cei doi au făcut o filmare prin care au promovat localul și serviciile acestuia. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În clipul video postat de Tavi Clonda, artistul și familia lui se ospatează cu preparate la grătar, de care se declarau mulțumiți. În ciuda acestor aspecte, internauții au lansat o serie de comentarii răutăcioase la adresa acestora, pe motiv ca s-au dus să mănânce „pe moca”.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Atât Gabi, cât și Tavi obișnuiesc să-și țină fanii la curent cu activitățile zilnice, însă se aleg deseori cu critici aspre din partea lor.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În ciuda faptului că soții Clonda sunt pe cât de poate de dispuși să-și mențină relația apropiată cu publicul, și să prezinte atât părți bune, cât și părți rele din viața lor, cârcotașii ies la atac ori de câte ori au ocazia.

„Mi-am luat găluștile și mergem la restaurant, într-un loc deosebit (…). 

Gabriela Cristea: Dar atât de mult ai comandat, iubire? 

Tavi Clonda: Nu am comandat atât, domnii au fost drăguți”, a fost dialogul celor doi soți.

La rândul lor, văzând toate cele întâmplate, oamenii din online nu s-au putut abține și au lansat câteva comentarii răutăcioase:

„Doamne, dar soția nu mai schimbă rochia? Cu ea a fost și la deschidere, și toată vara”, „Plătiți consumația? Moca???”, „Nu putem mânca decât la lăudăm.”, „Bine că și-au luat mașină de lux, că ținuta e de Doamne Ferește!”, „Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai vazut pomanagii, dar voi bateți recordul.”

„Ai ieșit la masă la terasă. Ți-e foame, așa-i? Bine că ai luat-o și pe Joiana, diva care se dă mare și tare, mai ales în emisiunea pe care o prezintă. Mocangeala e bună , mai ales cand ai foame.”, „Au ieșit milogii la cerșit, nu au scos fetele la restaurant, cum se laudă marele cântăcios.”, „Ăștia mănâncă numai moca, fac reclama și pleacă cu burțile pline”, au fost doar o parte din comentariile primite.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191