Familia Clonda, ironizată de internauți, după ce s-a plâns că portbagajul mașinii de 100.000 de euro e prea mic: „Puneți o remorcă”

Familia Clonda, ironizată de internauți, după ce s-a plâns că portbagajul mașinii de 100.000 de euro e prea mic: „Puneți o remorcă”

Noua achiziție a familiei Clonda a adus extremă de multă bucurie în viața lor, bucurie pe care au simțit să o împărtășească și cu admiratorii lor din social media. Totuși, s-au găsit și cârcotași care să îi ironizeze pe cei doi, după ce Gabriela Cristea s-a plâns că portbagajul mașinii Mercedes GLE 400 este prea mic. 

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

De câteva luni de zile, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se află în atenția internauților, cu diverse subiecte care mai controversate. Oricum, ei nu uită că există persoane care îi urmăresc cu mare drag și cărora le împărtășesc atât lucrurile bune din viața lor, cât și pe cele mai puțin bune. 

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Gabriela Cristea, nemulțumită de un aspect al mașinii

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu se pot bucura în liniște de noua lor achiziție, căci portbagajul mult prea mic îi dă bătăi de cap prezentatoarei de televiziune. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Tavi Clonda: TaIubirea mea, mașina asta e foarte mișto. E altă clasă, alt nivel. Adică e mai mic portbagajul la GLE-ul ăsta, decât la GLC, e cu baterie electrică, e nebunie!

Gabriela Cristea: Dar știi care-i treaba? Eu dacă mă duc la cumpărături mai serioase, mie nu-mi ajunge portbagajul ăsta.”, a fost doar o parte a conversației celor doi. 

„Nu ar trebui să faceți așa ceva!”

Ei bine, în urma multitudinii clipurilor video în care familia Clonda își expune mașina, internauții nu pot rămâne nepăsători și îi critică aspru din mai multe aspecte:

„Gabriela, dacă e mic portbagajul, puneți o remorcă”, 

„Îmi sunteți foarte dragi doar că nu credeți cumva că atâta expunere strică??! Mă gândesc dacă fetelor le face bine, în general vorbind !!!”, 

„Da. Chiar Albă ca zăpadă și 1 pitic. Ce tot vă lăudați cu mașină asta? Parcă n-ați mai văzut. Îmi plăcea foarte mult să vă urmăresc pe Facebook, dar acum mi-e scârbă de voi”, 

„Doamne, atâta prostie n-m mai putut să văd”,

„Printesooo, mai lasă bree draperiile alea acasă și pune o rochiță, o bluziță, una alta, așa mai de printese, pe tine!”,

„De ce nu un camion? Să vă ajungă portbagajul!”,

„Toate bune și frumoase, d-na Gabriela, dar plasele acelea de 1leu nu prea arată bine în așa mașină veritabilă! Trebuie să vă cumpărați niște coșulețe elegante potrivite pentru portbagajul mașinii! Totuși, eu zic că sunteți o d-nă respectabilă!”,

„Poate Dumnezeu să întoarcă roata, atâta fală și măreție pe capul vostru, de parcă alții mor de foame și voi vă lăudați cu ce pregătiți în bucătărie. Nu ar trebui să faceți așa ceva!”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191