Fata de 14 ani şi nepotul ei de 2 ani daţi dispăruţi în Chitila au fost găsiţi. Minora se afla la rudele iubitului, în Dâmboviţa

Fata de 14 ani şi nepotul ei de 2 ani daţi dispăruţi în Chitila au fost găsiţi. Minora se afla la rudele iubitului, în Dâmboviţa

„În urma activităţilor specifice desfăşurate şi a relaţionării cu poliţiştii oraşului Buftea şi poliţiştii oraşului Răcari, din judeţul Dâmboviţa, la data de 5 septembrie , în jurul orei 16:00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe cei doi minori, respectiv pe minora de 14 ani şi pe minorul de un an şi 11 luni, la o adresă din localitatea Ghimpaţi, Judeţul Dâmboviţa”, anunţă, marţi, IPJ Ilfov.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Fata ar fi ieşit la suc, cu sora iubitului său, iar anchetatorii au găsit-o la rude ale acestuia din Dâmboviţa

Sursa citată a precizat că cei doi se află în custodia poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov care vor stabili exact ce s-a întâmplat şi dacă se impun măsuriu.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Surse judiciare au precizat că, luni, fata ar fi plecat în oraş, la suc, cu sora iubitului său, iar anchetatorii au găsit-o la rude ale acestuia din Dâmboviţa. Luni seară, anchetatorii au emis mesaj RO-Alert pentru a anunţa dispariţia celor doi minori din Chitila.  

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191