Feli Donose, mărturisiri neașteptate la un an de la divorțul de tatăl fiicei sale: „Mama spera să ne împăcăm, că e copilul la mijloc”

Feli Donose, mărturisiri neașteptate la un an de la divorțul de tatăl fiicei sale: „Mama spera să ne împăcăm, că e copilul la mijloc”

În urmă cu aproximativ un an, Feli Donose anunța despărțirea de Cătălin, tatăl fiicei sale. Artista și-a făcut curaj să vorbească acum despre acel moment din viața ei, dar și cum a reacționat mama sa la aflarea veștii.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În luna decembrie a anului trecut, Feli Donose anunța că povestea de dragoste dintre ea și Cătălin, care a durat 5 ani, s-a încheiat de comun acord. Cei doi au împreună o fetiță, Nora Luna, care primește toată iubirea și atenția părinților. Cei doi au decis să păstreze o relație civilizată și să se implice amândoi în creșterea și educarea micuței lor.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cântăreața consideră că a luat o decizie bună atunci când a decis să se despartă de soțul ei, deși mama ei a sperat că se vor împăca la un moment dat. Recent, Feli Donose a povestit despre teama pe care a simțit-o în momentul în care a fost nevoită să îi anunțe pe cei dragi că divorțează.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Ziua în care am anunțat divorțul de tatăl fetiței a fost cea mai grea pentru mine. Îmi era frică de părinții noștri, mă gândeam să nu îi rănim, ei nu înțeleg că s-au schimbat vremurile și la un moment dat trebuie să te rupi.

Mama spera să ne împăcăm, că e copilul la mijloc. Am început să mă gândesc la mine și am zis că dacă am făcut acest pas a fost să fie Nora Luna bine. În momentul în care am postat mesajul cu despărțirea am bufnit în plâns”, a declarat Feli Donose pe Instagram.

După despărțire, Feli și-a crescut singură fetița, pe Nora Luna, iar rolul de mamă singură este foarte greu. Cântăreața a ales să vorbească despre acest subiect sensibil pe rețelele de socializare pentru a arăta altor femei că nu sunt singure în aceste încercări grele.

„Am avut o săptămână foarte încărcată emoțional. Am primit atâtea teste de la Nora Luna și să știți că le-am picat aproape pe toate. Ne-am certat mult săptămâna asta. A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de Nu au lovit în Felicia – adultul, mama. După atâtea zile de iad emoțional pentru amândouă, să zicem, mi-am dat seama ca Feli copila a fost rănită, furioasă, frustrată, s-a simțit neauzită, neînțeleasă și… am confundat rolurile. Într-adevăr, copiii sunt cei mai mari învățători pentru părinti. Ne-am simțit singure și neauzite în aceeași casă. Groaznic. Ce îmi reamintește MEREU Nora Luna e că iubirea ia toate durerile.

Suntem în perioada în care ea crește și își poartă personalitatea în lume fix așa cum simte și eu trebuie să învăț să pun limite cu blândețe si RĂBDARE. Aici e hopul mare care trebuie trecut acum în relația noastră. Fac postarea asta pentru toate mamele care se simt vinovate când văd în social media relații părinte-copil impecabile. Ele nu există în realitate. Există iubire si eforturi. Respect si adunat de puteri să faci tot ce poti ca să crești un copil BINE sub toate formele lui BINE. Îmi iubesc copilul cum nu cunosc o formă de iubire mai pură. Și copilul meu mă iubește și mă iartă. Și când mă iartă și îmi dă îmbrățișări, si Feli mică, dar si MAMA se simt văzute si înțelese.

Nu întâmplător ăsta e primul weekend în care, după multă vreme, sunt acasă. O să stau lipită de ea. Să o simt, să o iubesc, să o aud, să o VĂD! Îmi cer iertare mie că mă lovesc atât în suflet când pierd controlul. Îi cer iertare ei când, poate, nu mai înțelege cine sunt. Ce știu sigur e că o să fiu aici mereu cu brațele deschise și PROMIT să fiu o elevă mai ascultătoare când îmi va da iar lecții să mă crească frumos, sănătos si cu iubire. Ea, copila mea. Sensul. Ghidul. Viata.”, a scris Feli pe Instagram, acum câteva luni.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191