Felicitări administrației locale! La Câmpina s-a inventat indicatorul „apleacă-te şi ocoleşte”

Felicitări administrației locale! La Câmpina s-a inventat indicatorul „apleacă-te şi ocoleşte”

Buget de criza, la Campina, acolo unde nu s-au gasit 30 lei pentru un indicator rutier adecvat, folosindu-se, in schimb, ce-a ramas liber prin depozit.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Pe o strada din municipiul condus cu mare talent si implicare de primarul Alin Moldoveanu, a aparut semnul „apleaca-te si ocoleste”, montat in dreptul unor gropi ramase in urma unor lucrari edilitare.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

E drept ca sageata tot sageata e si cand o intorci invers, dar totusi, indicatoarele rutiere nu sunt piese LEGO, sa le punem cu mana dupa cum avem nevoie, ci ele trebuie sa respecte niste standarde.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Dar, asa cum chiar campinenii au remarcat, primarul Moldoveanu e absorbit de proiectul pasajului subteran si absolut nimic nu il poate scoate din hipnoza, motiv pentru care Campina a ajuns sa arate ca dupa bombardament, plina de gropi, gunoaie, sobolani si multe altele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191