Felicitări administrației locale! La Câmpina s-a inventat indicatorul „apleacă-te şi ocoleşte”

Felicitări administrației locale! La Câmpina s-a inventat indicatorul „apleacă-te şi ocoleşte”

Buget de criza, la Campina, acolo unde nu s-au gasit 30 lei pentru un indicator rutier adecvat, folosindu-se, in schimb, ce-a ramas liber prin depozit.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Pe o strada din municipiul condus cu mare talent si implicare de primarul Alin Moldoveanu, a aparut semnul „apleaca-te si ocoleste”, montat in dreptul unor gropi ramase in urma unor lucrari edilitare.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

E drept ca sageata tot sageata e si cand o intorci invers, dar totusi, indicatoarele rutiere nu sunt piese LEGO, sa le punem cu mana dupa cum avem nevoie, ci ele trebuie sa respecte niste standarde.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Dar, asa cum chiar campinenii au remarcat, primarul Moldoveanu e absorbit de proiectul pasajului subteran si absolut nimic nu il poate scoate din hipnoza, motiv pentru care Campina a ajuns sa arate ca dupa bombardament, plina de gropi, gunoaie, sobolani si multe altele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191