Femeia în scaun cu rotile din Constanţa, lăsată fără maşină deşi parcase pe loc special, a câştigat procesul. Ce a păţit poliţistul local

Femeia în scaun cu rotile din Constanţa, lăsată fără maşină deşi parcase pe loc special, a câştigat procesul. Ce a păţit poliţistul local

Femeia cu dizabilități căreia i s-a ridicat mașina pentru că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități fără a afișa legitimația pe geam a câștigat procesul.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Polițiștii locali din Constanța au ridicat mașina femeii cu handicap din parcarea unui centru comercial. Aceasta era parcată pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități. Femeia avea semnele corespunzătoare în parbriz și pe lunetă, dar nu își afișase legitimația în geam.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Pe numele poliţistului local s-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Avocatul Cuculiș anunță că femeia a câștigat procesul cu Poliția din Constanța.

„Cazul a fost cu atât mai halucinant cu cât femeia se afla și cu copilul și cu soțul acesteia fix lângă mașină, iar poliția refuza să îi coboare mașina de pe macara. Amintesc că mașina era marcată cu semne corespunzătoare, însă fără a fi prezentată și legitimația persoanei cu handicap. Deși polițiștii o văzuseră că este în căruciorul rulant, au refuzat să îi predea mașina, ba chiar acuzând-o că a fost rău intenționată”, spune avocatul.

În prima lună a acestui an, maşina unei femei cu dizabilităţi a fost ridicată de Poliţia Locală de pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi, din parcarea unui supermarket. Asta deşi femeia avea maşina marcată corespunzător cu semne şi lunetă în parbriz, poliţiştii au amendat-o şi i-au ridicat autoturismul, din cauza faptului că nu afişase şi legitimaţia de handicap. 

Cazul a fost cu atât mai halucinant cu cât femeia se afla şi cu copilul său de trei ani, iar poliţia refuza să îi coboare maşina de pe macara pentru a merge acasă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191