Femeie găsită cu gâtul tăiat, la Gura Portiței, la 2 km de soțul ei, lovit și înecat pe plajă. Ipoteză cumplită a anchetatorilor

Femeie găsită cu gâtul tăiat, la Gura Portiței, la 2 km de soțul ei, lovit și înecat pe plajă. Ipoteză cumplită a anchetatorilor

„Oribila faptă s-ar fi petrecut sâmbătă noapte. Turiștii urmau să elibereze camera duminică dimineață. Cei de la hotel, văzând că nu au ajuns la recepție, s-au dus în cameră să vadă ce se întâmplă, dar acolo nu era nimeni. Pe plajă, însă, au găsit cadavrul unui bărbat, îmbrăcat doar în slip și în ciorapi, și, în urma cercetărilor, s-a dovedit că era unul dintre cei doi cazați. Polițiștii și salvatorii ISU au început căutările și, la aproximativ 2 kilometri de complex, a fost găsită și soția decedată, cu plăgi înjunghiate. Se pare că femeia avea și urme vizibile de violență pe corp, semn că a fost o luptă între cei doi. După oribila faptă bărbatul ar fi intrat în mare conștient și, neștiind să înoate, s-a înecat. Cei doi soți erau din Iași și, potrivit unor surse, bărbat și-ar fi dus soția la mare să o omoare. Cercetările în această tragedie sunt încă în desfășurare. Arma presupusei crime nu a fost găsită până în acest moment. Procurorii urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs oribila faptă”, a transmis reporterul Observator Cristina Niță.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191