Femeie, lovită de maşină pe strada Malu Roşu

Femeie, lovită de maşină pe strada Malu Roşu

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Malu Roșu din municipiu a avut loc un accident rutier.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că, o femeie în vârstă de 67 de ani, aflată în traversarea părții carosabile, a fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În urma accidentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, posibil rănită ușor.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Atât conducătorul autoturismului, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191