Fericiți cei care au această plantă acasă. Se crede că aduce noroc, prosperitate și iubire în viața celui ce o deține

Fericiți cei care au această plantă acasă. Se crede că aduce noroc, prosperitate și iubire în viața celui ce o deține

Bambusul norocos este una dintre acele plante care necesită întreținere redusă, ceea ce este unul dintre motivele principale din spatele popularității sale ca plantă de interior. Un alt fapt interesant despre această plantă constă în capacitatea sa de a transforma vieți. Da, prin plasarea acestei plante în casă și birou, are ca rezultat noroc și prosperitate în toate sferele vieții. Se crede că aduce noroc, prosperitate și stabilitate în viață. Dar trebuie să cunoașteți semnificațiile ascunse din spatele numărului de tulpini dintr-o plantă de bambus norocoasă, pentru a obține rezultate mai bune. Prin urmare, descoperiți sensul ascuns al numărului de tulpini și aduceți mai multă prosperitate în viața voastră, dar și cum se îngrijește această plantă.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Lumina

Când vine vorba de lumină, bambusul norocos preferă lumina soarelui strălucitoare, filtrată. Evitați lumina directă a soarelui, deoarece va pârjoli frunzele. Sunt mai toleranți la prea puțină lumină decât la prea multă. Totuși, dacă planta începe să se întindă sau verdele se estompează, oferiți mai multă lumină. Rotiți-vă planta des, astfel încât lumina să ajungă uniform pe întreaga plantă.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Sol

Bambusul norocos poate fi cultivat în pământ de ghiveci bine drenat și bogat. Solul trebuie menținut umed, dar nu înmuiat. În plus, poate crește frumos atunci când este găzduit în pietricele sau pur și simplu într-o vază umplută cu apă, atâta timp cât are cel puțin un centimetru de apă stătătoare în orice moment.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Apă

Bambusul norocos este foarte sensibil la clor și alte substanțe chimice care se găsesc în mod obișnuit în apa de la robinet. Din acest motiv, este o idee bună să vă udați bambusul norocos doar cu apă îmbuteliată sau distilată sau apă de la robinet care a fost lăsată afară timp de 24 de ore pentru a permite clorului să se evapore.

Dacă creșteți într-o vază de apă plină cu pietricele, schimbați apa săptămânal pentru a evita bolile și mirosurile. Asigurați-vă că apa acoperă întotdeauna complet rădăcinile. Adăugați puțină apă la fiecare două până la șapte zile, după cum este necesar. Schimbați complet apa la fiecare două-trei luni sau mai des, dacă observați că apa emană un miros urât.

Temperatura și umiditatea

După cum vă puteți aștepta, plantele norocoase de bambus preferă temperaturi mai calde, variind între 18 și 23 de grade celsius. Evitați să vă plasați planta oriunde în apropierea unui curent de aer (cald sau rece), în fața unui aparat de aer condiționat, a unui ventilator de încălzire. Umiditatea medie este bună pentru planta ta norocoasă de bambus, așa că nu te stresa cu privire la creșterea nivelurilor din casa ta.

Îngrăşământ

O singură picătură de îngrășământ lichid în fiecare lună este suficientă pentru majoritatea aranjamentelor norocoase cu bambus. Alternativ, sunt disponibile îngrășăminte speciale de bambus norocos.

Plantele crescute în apă vor trebui hrănite doar o dată la două luni, folosind un îngrășământ lichid foarte slab. Rădăcinile norocoase sănătoase de bambus sunt roșii, așa că nu vă alarmați dacă puteți vedea rădăcini roșii plutind într-o vază de sticlă.

Potrivit tradițiilor chineze, semnificația bambusului norocos este legată de câte tulpini aveți. Există diferite semnificații asociate cu diferite aranjamente de bambus norocos. De exemplu:

– Două tulpini reprezintă Trei tulpini reprezintă Fu (fericire), Lu (bogăție) și Soh (viață lungă).- Cinci tulpini reprezintă echilibrul, pacea, armonia și puterea în toate domeniile vieții Șase tulpini reprezintă noroc și bogăț Șapte tulpini reprezintă sănă Opt tulpini reprezintă creș Nouă tulpini reprezintă mare Zece tulpini reprezintă perfecț Douăzeci și unu de tulpini reprezintă o binecuvântare puternică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191