Fiica Andreei Bălan îi calcă pe urme! Clara și mama ei au făcut show pe ritmurile celebrei piese ”Liberă la mare” / VIDEO

Fiica Andreei Bălan îi calcă pe urme! Clara și mama ei au făcut show pe ritmurile celebrei piese ”Liberă la mare” / VIDEO

Andreea Bălan are toate motivele să fie o mamă mândră! Poate oricând să se retragă din carieră, căci are cine să îi calce pe urme! Clara este fascinată de melodiile mamei sale, iar împreună au făcut show pe ritmurile celebrei piese ”Liberă la mare”.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Dintotdeauna Andreea Bălan a fost mândră de fiicele ei și și-a dorit să aibă cariere de succes, indiferent dacă vor fi sau nu în industria muzicală. Ei bine, se pare că nu își va face prea multe griji, căci fiica ei Clara este dornică să o întreacă la celebritate pe mama ei! A început încă de la o vârstă fragedă!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Fiica Andreei Bălan, Clara, îi calcă pe urme artistei

Andreea Bălan le implică pe fetițele ei în toate activitățile pe care le face, inclusiv la evenimentele mondene la care participă, motiv pentru care lumina reflectoarelor nu este o noutate pentru ele.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Chiar dacă sunt încă mici, Andreea Bălan le-a ăndrumat înspre cariere de succes, iar Clara se pare că ar putea să fie cea care îi va călca pe urme.

Cele două s-au filmat în timp dansau pe ritmurile piesei ”Liberă la mare”, una dintre melodiile cu care Andreea Bălan a făcut furori în toată țara, ani la rând. Clara pare să fie încântată de melodie și de dans, astfel că artista poate să se aștepte oricând ca fetița ei să își dorească să o îi ia locul!

Succesul Andreei Bălan i-a adus o mulțime de bani

Andreea Bălan a apărut în industria muzicală încă de la o vârstă fragedă, iar efortul pe care l-a depus în toți acești ani a fost dincolo de așteptări. A trecut prin momente frumoase, dar și grele, iar rezultatele financiare au fost pe măsură.

Succesul s-a simțit și în conturile bancare, căci încasările au fost uriașe. Acum deține o casă de lux în București și are tot ceea ce își dorește.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191