Fiica lui Marian Mexicanu, reacție furibundă după ce a aflat că tatăl ei urmează să devină din nou părinte. Ce cuvinte tranșante i-a transmis Maria!

Fiica lui Marian Mexicanu, reacție furibundă după ce a aflat că tatăl ei urmează să devină din nou părinte. Ce cuvinte tranșante i-a transmis Maria!

Marian Mexicanu devine tată pentru a treia oară. Cântărețul de muzică de petrecere și Ana, soția lui, vor avea un copil împreună, dar vestea nu a picat deloc prea bine pentru copii din prima căsătorie a artistului. Maria a avut o reacție furibundă și printr-o declarație oferită pentru i-a cerut un lucru important părintelui ei.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Marian Mexicanu a anunțat în urmă cu doar câteva zile că în viața lor se întâmplă o mare bucurie. Cântărețul de muzică de petrecere urmează să devină tată pentru a treia oară, asta pentru că Ana, soția lui, e însărcinată și împreună vor avea un copil.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Tot artistul mărturisea atunci că aceasta veste nu a picat însă tocmai bine și pentru copiii săi din prima căsnicie, mariajul cu Laura Lincan, căci Edy și Maria sunt deja mari și știm cu toții că de-a lungul timpului, după despărțirea de mama lor, aceștia nu au avut tocmai o relație bună cu tatăl și s-au tot certat.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Maria, fiica lui Marian Mexicanu, reacție furibundă după ce a aflat că tatăl ei urmează să fie iar părinte

Deși la un moment dat părea că lucrurile s-au mai liniștit și că în sfârșit copiii aveau o relație bună cu Marian Mexicanu, vestea că vor mai avea un frate sau o soră nu le-a picat deloc bine celor doi.

Reporterii au încercat să vorbească cu cei doi copii ai lui Marian Mexicanu. Dacă Edy ne-a declarat că nu dorește să vorbescă pe tema acestui subiect, Ana a fost puțin mai receptivă și ne-a mărturisit câteva cuvinte, dar fără a intra în detalii despre vestea pe care Marian Mexicanu a dat-o despre copilul care urmează să vină pe lume.

Maria ne-a declarat că vrea ca ea și fratele ei să fie dezmoșteniți și acesta este mesajul pe care acum îl transmite tatălui ei. Mai mult de atât, tânăra a adăugat că își dorește ca părintele ei să-și vadă de drumul său în viață și să complet de ea și fratele ei.

Se vor muta în Serbia alături de mama lor

Maria și mama ei, Paula Lincan, se vor muta definitiv din România. În urmă cu doar câteva săptămâni, femeia a declarat că va merge cu copiii ei în Serbia, acolo unde se va stabili pentru totdeauna, urmând ca cu timpul să plece acolo și fiul cel mare, Edy, împreună cu toată familia.

Paula Lincan a vândut apartamentul din România și și-a achiziționat o casă foarte mare și frumoasă în țara vecină României unde vrea să trăiască de acum înainte și unde să aibă parte de un nou început.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191