Fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă a împlinit 11 ani. Cum a ales să petreacă Maria de ziua ei de naștere: „Dorința ei…” / FOTO

Fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă a împlinit 11 ani. Cum a ales să petreacă Maria de ziua ei de naștere: „Dorința ei…” / FOTO

Zi specială pentru Maria Pascu! Fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă își sărbătorește astăzi ziua de naștere, dar și cea de nume, și a împlinit vârsta de 11 ani, astfel că Maria a ales să petreacă alături de prietenele ei. Iată ce a mărturisit mama ei despre eveniment!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Dublă sărbătoare pentru Maria Pascu! Fiica prezentatorului de la Te cunosc de undeva a împlinit vârsta de 11 ani, astfel că Maria a avut o dorință cu ocazia zilei sale de naștere, iar mama ei a fost cea care i-a îndeplinit-o.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cum a petrecut fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă de ziua ei de naștere

Raluca Pastramă i-a scris fiicei sale un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere și a mărturisit că dorința Mariei a fost să-și petreacă ziua alături de colegele ei de echipă. Fiica lui Pepe joacă handbal, astfel că a vrut să le aibă alături pe prietenele ei. Maria Pascu s-a fotografiat alături de ele, în timp ce ținea tortul în mână.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ce mesaj i-a transmis soția lui Pepe Mariei

Încă de la primele ore ale dimineții, Yasmine Pascu a postat o fotografie din vacanță cu Maria, fiica cea mare a lui Pepe, și i-a transmis un mesaj cu ocazia zilei sale de nume, dar și de naștere. Cele două au o relație bună și se înțeleg de minune.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191