Fiica lui Robert Turcescu intră în televiziune! Cu ce post a semnat tânăra

Fiica lui Robert Turcescu intră în televiziune! Cu ce post a semnat tânăra

Fiica lui Robert Turcescu, Ioana Taisia, intră în televiziune! Tânăra în vârstă de doar 21 de ani tocmai a semnat un contract cu cei de la PRO TV, unde telespectatorii o vor putea vedea la unele dintre cele mai populare și îndrăgite emisiuni din grilă!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Fiica lui Robert Turcescu, Ioana Taisia, intră în televiziune! Poate că unii dintre noi o vor recunoaște mai mult după numele de „Yoyo”, pe care aceasta îl utilizează pe rețelele de socializare Instagram și TikTok, unde Ioana Taisia a reușit să strângă un număr însemnat de urmăritori fideli. Tânăra în vârstă de doar 21 de ani tocmai a semnat un contract cu cei de la PRO TV, unde telespectatorii o vor putea vedea la unele dintre cele mai populare și îndrăgite emisiuni din grilă!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Tânăra, fiica lui Robert Turcescu și a Corinei Ilie, s-a alăturat postului PRO TV, unde va împărtăși fanilor fideli ai emisiunilor din grilă ce se petrece, de fapt, pe platourile de filmare ale unui post de anvergură, cum este PRO TV, conform celor de la Libertatea.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ioana Taisia are doar 21 de ani, iar până acum a studiat în Statele Unite, unde a absolvit cu brio o facultate ce a pregătit-o din plin pentru o carieră în mijlocul oamenilor, unde abilitățile de comunicare sunt cheie. Fiica lui Robert Turcescu a studiat la  Facultatea de Comunicare și Filosofie, din cadrul Universității Villanova, din statul Pennsylvania.

„Dacă aș spune că a fost ușor, aș minți. N-a fost ușor deloc, ba din contră, a fost mult mai greu decât mi-am imaginat vreodată. M-am simțit singură, extenuată, confuză și, deseori, mi-a fost dor de casă, dar a meritat”, a spus Ioana Taisia, conform sursei citate, despre experiența ei de la universitate.

„Am învățat, am crescut, am cunoscut profesori și oameni care mi-au schimbat viața și modul în care privesc lumea din jurul meu. Nu zic asta des, dar sunt mândră de mine. Sunt mândră că am putut să reprezint România aici”, a completat aceasta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191