Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani se topește pe picioare! Ce se întâmplă cu Ramona Manole înainte de nuntă: „Intru în depresie”

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani se topește pe picioare! Ce se întâmplă cu Ramona Manole înainte de nuntă: „Intru în depresie”

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, arată spectaculos. Stresul, programul încărcat dar și atenția la alimentație au ajutat-o să slăbească într-un timp record 18 kilograme. Practic, s-a topit pe picioare înainte de nuntă!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Ramona Manole: „Când mă văd grasă, intru în depresie!”

Perioada încărcată de spectacole, dar și pregătirile intense pentru nuntă se pare că au făcut-o pe Ramona Manole să se agite și mai mult, mai ales că în luna octombrie a acestui an, bruneta urmează să se mărite cu alesul inimii sale, Ady Paris, după un an de iubire buclucașă. Asta pentru că cei doi s-au despărțit de mai multe ori și și-au acordat șanse tot de atâtea ori. „Am slăbit foste mult în două luni. Nici mie nu îmi vine să cred. Aveam 80 de kilograme și acum am ajuns la 62 de kilograme. Când am fost recent pentru proba la rochia de mireasă, îmi era foarte largă. Și stresul este la mijloc, este adevărat, dar eu când mă văd grasă, intru în depresie”, ne-a spus Ramona Manole.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Tânjește după iubire

Ramona Manole are o ambiție de fier, dar și o poveste în spate care ar putea scrie un scenariu de film. Cântăreața de muzică de petrecere este fiica lui Ioniță de la Clejani, unul dintre cei mai mari artiști și acordeoniști din țară. Însă, în ciuda acestui lucru, Ioniță nu îi acordă iubirea părintească de care are nevoie un copil, fapt pentru care Ramona suferă enorm. Însă, pe lista de invitați la nunta sa cu Ady Paris și-l dorește foarte mult pe tatăl său să îi fie alături și să se bucure împreună.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

De spus este și faptul cu Ramona își dorește foarte mult să ducă tradiția familiei mai departe, mai ales că viitorul sau soț, Ady Paris, este acordeonist, la fel ca și tatăl ei celebru.

Click! spune

Pentru că nu a avut noroc în dragoste, Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a rămas să își crească singură cele trei fete. Ajunsă la sapă de lemn, bruneta a fost surprinsă și fotografiată în urmă cu câțiva ani pe străzile Londrei cum cânta la acordeon pentru a câștiga un bănuț să își poată întreține cele trei minunății de fete.  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191