Fiica Sânzianei Buruiană îi face concurență Evei Măruță în filmul lui BRomania: „Puteam obține un rol mult mai mare pentru ea”

Fiica Sânzianei Buruiană îi face concurență Evei Măruță în filmul lui BRomania: „Puteam obține un rol mult mai mare pentru ea”

#Exclusiv Click!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

E concurență mare între copiii vedetelor! Se bat cu toții să ajungă, mai nou, actori în filme de lungmetraj. Fiica Sânzianei Buruiană, Izabela, a obținut și ea, pe ultima sută de metri, un rol în filmul lui BRomania, „Tati part-time”, alături de Eva și David Măruță. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Copiii vedetelor și-au dat întâlnire în deja celebra comedie pentru părinți a lui BRomania, „Tati part-time”, peliculă ce va fi lansată în cinematografe pe 2 ianuarie 2024. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Așa se face că Eva și David Măruță au dat nas în nas la filmări, luna trecută, cu Izabela Zuluf, talentata fiică, fotomodel din fașă, a Sânzianei Buruiană. 

Sânziana Buruiană:  „Eva și Iza s-au împrietenit la filmări”

Puștii s-au înțeles de minune la filmări și au făcut o echipă pe cinste, legând prietenii la fața locului.

Sânziana Buruiană este foarte mândră că fiica ei, Izabela (în vârstă de 7 ani) a obținut și ea un rol, chiar dacă mai mic, în filmul lui BRomania. 

„Iza a luat un casting și a filmat 3 zile. Ea este una dintre invitatele la o petrecere de botez pentru copii. 

S-a înțeles de minune cu Eva, sunt apropiate ca vârstă și s-au împrietenit, dar și cu David, care apare și el în film. 

Am aflat târziu că se face acest film, Iza apare în scenele de final. Dacă știam mai devreme puteam obține un rol mult mai mare pentru ea

Este foarte talentată, plus că ea este obișnuită cu lumea asta, nu are trac deloc la cameră”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

Eva Măruță este fina lui Alex Bogdan, în „Tati part-time”

Eva, fiica de 8 ani a lui Cătălin Măruță îș face debutul cinematografic, la doar 8 ani, în filmul lui BRomania, în care este protagonista rolului principal, alături de Alex Bogdan. 

Mai precis, Eva joacă în film rolul personajului Maya, fina lui Alex Bogdan, care-l interpretează pe avocatul Iustin.

Filmul este o comedie savuroasă pentru părinți, realizată sub egida Vidra Productions. 

Eva Măruță de abia așteaptă să-și facă debutul pe marile ecrane. S-a descurcat foarte bine în rolul de actriță, fiind lăudată chiar de BRomania, care vede în ea un real talent. 

 „ Aseară am filmat ultima scenă din filmul  Tati part-time și deja îmi este dor să-i îmbrățișez pe colegii mei de film.

 A fost o lună frumoasă și sper să vă placă filmul nostru! Din ianuarie, la cinema!”, a povestit Eva, pe rețelele de socializare, la sfârșitul filmărilor, care au avut loc în luna octombrie. 

 „Tati part-time” este o comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii. 

 De văzut dacă își mai doresc după ce văd filmul. Let’s go!„, a fost mesajul postat de Matei Dima, alias BRomania, de la Vidra Production, care a făcut filme precum  „Teambuilding”,   „Haita de acțiune”,  „Miami Bici”,  „Romina, VTM” și multe altele.

Filmul  „Tati, part-time” marchează și debutul regizoral al Letitiei Roșculeț, fiind bazat pe un scenariu scris chiar de ea și de Matei Dima. Filmul urmează să fie lansat în cinema la începutul anului viitor, mai precis pe 2 ianuarie. 

Din distribuția peliculei mai fac parte actori precum: Raluca Aprodu, George Ivașcu, Doina Teodoru, Nelu Cortea, dar și mulți invitați surpriză, care vor fi anunțați pe parcurs.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191