Fiicele regretatului Victor Socaciu, declarații dure la adresa Marinei Almășan: „Să se abțină de la orice afirmații”. Îi țin partea Brîndușei Simion

Fiicele regretatului Victor Socaciu, declarații dure la adresa Marinei Almășan: „Să se abțină de la orice afirmații”. Îi țin partea Brîndușei Simion

Ana Maria și Iulia, fiicele regretatului Victor Socaciu, vin cu acuzații neașteptate la adresa Marinei Almășan și o susțin pe Brîndușa Simion, ultima soție a tatălui lor. După moartea artistului, prezentatoarea de la TVR a făcut mai multe declarații acide la adresa Brîndușei.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. După decesul artistului, Marina Almășan, fosta lui soție, a făcut mai multe declarații dure despre Brîndușa, femeia care i-a stat alături muzicianului până în ultima clipă de viață.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Acum, Ana-Maria și Iulia, fiicele regretatului artist, au decis să vorbească despre tensiunile dintre fostele soții ale tatălui lor. Acestea o acuză pe Marina Almășan că l-ar fi șantajat și denigrat pe Victor Socaciu.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Recent, lupta pentru avere s-a încheiat, iar cei patru moștenitori de drept au împărțit atât drepturile de autor, cât și bunurile regretatului artist. Prezentatoarea de la TVR declara că cele mai multe melodii i-ar fi rămas lui Victoraș, fiul ei și al lui Victor Socaciu, iar bătălia cea mare s-a dat pe melodia „Lângă inimă îmi stai”, care ar fi fost compusă chiar pentru ea.

După declarațiile făcute de Marina Almășan, fetele regretatului cântăreț au reacționat și au fost extrem de dure la adresa vedetei.

„În calitate de moștenitori legali ai celui care a fost Victor Socaciu – tată si soț, precum și în calitate de deținători a majorității drepturilor de autor (75%)… Noi, care l-am iubit cu adevărat și care am fost lângă el până în ultima clipă, dezmințim în totalitate afirmația eronată conform căreia piesele lui Victor Socaciu au fost scrise în timpul căsniciei cu Marina Almășan ori că ar fi fost scrise pentru aceasta.

„Nu este adevărat nici că lui Victoraș i-au revenit 80% din drepturile de autor”

Nu este adevărat nici că lui Victoraș i-au revenit 80% din drepturile de autor. Fiecare moștenitor are dreptul la câte 25%. Totodată, confirmăm existența manuscriselor originale pentru fiecare piesă, pe care am decis să le expunem pentru cei interesați de aspecte din viata și creația marelui artist, la expoziția permanentă «In memoriam – Victor Socaciu» de la Brașov.

Avem rugămintea către persoanele care nu fac parte din familie și care l-au denigrat cât au putut cât timp a trăit, acuzându-l, printre altele de șantaj, precum si de multe alte lucruri nefondate, să se abțină de la orice afirmații tendențioase de acum înainte, și să-l lase într-un final să se odihnească în pace!”, au transmis Iulia Socaciu, Ana Maria Socaciu, Brîndușa Socaciu pentru

„Țin legătura cu fratele meu, dar nu el declară aceste lucruri”

Ana-Maria Socaciu a mărturisit că au o relație frumoasă cu fratele lor, Victoraș, și că l-au rugat pe acesta să vorbească cu mama lui și să încheie neînțelegerile. „Țin legătura cu fratele meu, dar nu el declară aceste lucruri. După moartea tatei l-am rugat mult pe Victoraș să fie liniște, iar el mi-a spus că-și dorește același lucru și că va vorbi cu mama lui. Mai multe nu știu, chiar nu știu ce au discutat ei doi. Nu am de ce să mă supăr pe el, nu el face aceste declarații”.

Marina Almășan vrea să încheie scandalul

Prezentatoarea TV a declarat că vrea să încheie acest scandal. Cu toate acestea, Marina Almășan continuă să fie deranjată de Brîndușa Simion, văduva lui Victor Socaciu.

„Deja declarațiile văduvei frizează zona patologicului, drept care consider necesar să mă retrag din această mocirlă, în care respectiva înțelege să cufunde memoria lui Victor. Ca atare, din acest moment nu mă mai deranjează dacă-și arogă toate cele câteva sute de cântece ale lui Victor: să fie ale ei și, probabil, într-un viitor apropiat o să citesc pe undeva că și Victoraș e, de fapt, copilul ei și nu al meu.

Îmi pare rău că am fost atrasă în acest joc meschin de imagine. Eu mi-am construit altfel imaginea în fața românilor. Las să și-o construiască ea așa cum a fost obișnuită toată viața. Voi fi mult mai atentă la proverbe de genul: «Te bagi în tărâțe, te mănâncă porcii»”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191