Filmul atacului de la Grădina Zoologică din Sibiu, unde o fetiță de 8 ani a fost mușcată de un lup alb. Copila a băgat mâna prin gard

Filmul atacului de la Grădina Zoologică din Sibiu, unde o fetiță de 8 ani a fost mușcată de un lup alb. Copila a băgat mâna prin gard

O după amiază liniştită în familie s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Fetiţa se afla împreună cu părinţii ei la Grădina Zologică din Sibiu. La un moment dat, fascinată de frumuseţea lupilor albi şi profitând de neatenţia familiei, copila s-a apropiat periculos de cuşcă, a băgat mâna prin gard, iar în acea clipă animalul a atacat-o fără milă.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Liviu Todescu, medic  veterinar Grădina Zoologică Sibiu: Din cauză că nu se respectă indicatoarele de la Grădina Zoologică. Ne pare rău de eveniment, dar totodată asta se întâmplă când părinţii nu supraveghează mai de aproape copiii. Ei sunt curioşi şi din curiozitate se apropie de animale. Sunt animale sălbatice, iar ca orice animal sălbatic acesta e rolul său, să atace. 

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Întreg incidentul ar fi putut fi evitat, dacă păriniţii ar fi fost atenţi la fetiţa care s-a apropiat prea mult de cuşcă. 

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

Liviu  Todescu, medic  veterinar Grădina Zoologică Sibiu: Cuşca aceea are cumva o dublă protecţie. Nu are cum să atace, dacă nu şi-ar băga copilul degetul, lupul nu are cum să-l agaţe de mână. Totodată, este distanţa destul de mare. De trei-patru metri până la cuşca lupului. 

Copila a fost preluată de medici şi transportată la spital, însă rănile nu îi pun viaţa în pericol. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191