Filmul de care îți vei aminti toată viața. Durează mai puțin de două ore, iar cei mai sensibili au lăcrimat când l-au privit

Filmul de care îți vei aminti toată viața. Durează mai puțin de două ore, iar cei mai sensibili au lăcrimat când l-au privit

Indiferent care ar fi „rețeta” folosită de către cei de la Netflix atunci când produc filme, ar trebui să se mândrească cu aceasta, deoarece nu dă greș niciodată! Platforma de streaming rămâne campion incontestabil atunci când vine vorba despre lansarea unor pelicule de succes, care se bucură întotdeauna de apreciere din partea publicului. Iar una dintre cele mai memorabile și emoționante filme ale momentului, pe Netflix, este „De la fereastra mea: peste mare”.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Probabil că putem număra pe degetele de la o mână momentele în care o producție Netflix nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Indiferent care ar fi „rețeta” platformei de streaming, aceasta este, cu siguranță, un motiv de mândrie, deoarece pare să nu dea greș niciodată! Iar aprecierea publicului pentru aceste pelicule nu se vede doar în recenziile bune, ci și în numărul de utilizatori loiali care rămân pe Netflix! Peste 230 de milioane de oameni de-a lungul globului rămân abonați la această platformă de streaming, iar numărul este în creștere!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Iar dacă doriți să vedeți un film cu adevărat emoționant, de care vă veți aminti tot restul vieții, Netflix vine cu propunerea perfectă! Este vorba despre „De la fereastra mea: peste mare”, o peliculă lansată chiar în luna iunie a acestui an! Acest film este continuarea unei pelicule lansate anul trecut, „De la fereastra mea”, iar cei de la Netflix intenționează lansarea unei a treia părți.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Filmul are în prim-plan povestea intensă de dragoste dintre Raquel (Clara Galle) și Ares (Julio Peña Fernández), foști vecini care se îndrăgostesc nebunește unul de altul, în ciuda obiecțiilor familiilor celor doi. Acum, cei doi au fost nevoiți să petreacă un an departe unul de celălalt, însă se reîntâlnesc într-o excursie, pentru a încerca să țină în viață povestea lor de dragoste. Însă, cuplul se lovește de noi probleme și îndoieli, iar niciunul nu este sigur dacă relația lor poate rezista.

„De la fereastra mea: dincolo de mare” durează mai puțin de 2 ore, fiind alegerea perfectă pentru serile în care vreți să vedeți un film romantic pe care nu îl veți uita curând.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191