Filmul de pe Netflix aflat pe locul doi în lume. Mulți îl consider banal, însă a adunat milioane de vizualizări

Filmul de pe Netflix aflat pe locul doi în lume. Mulți îl consider banal, însă a adunat milioane de vizualizări

Filmul de pe Netflix aflat pe locul doi în lume. Mulți îl consider banal, însă a adunat milioane de vizualizări. După succesul „We Can Be Heroes” din 2005, care a reușit să devină unul dintre cele mai de succes filme pentru copii din istoria Netflix, fiind vizionat de 53 de milioane de abonați în primele patru săptămâni, platforma de streaming vine cu un nou film de neratat. Netflix face din nou echipă cu Robert Rodriguez pentru filmul „Spy Kids: Armageddon”, care se concentrează pe o nouă familie de spioni.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Când copiii celor mai mari agenți secreți din lume ajută, fără să vrea, un puternic dezvoltator de jocuri să dezlănțuie un virus informatic care îi dă controlul asupra întregii tehnologii, ei trebuie să devină ei înșiși spioni pentru a-și salva părinții și lumea.” Astfel, „Tony și Patty trebuie să își folosească toate abilitățile pentru a-și salva părinții spioni care au fost răpiți de un răufăcător”, potrivit Netfix.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Spy Kids: Armageddon se concentrează pe agenții OSS Nora (Gina Rodriguez) și Terrence Torez (Zachary Levi) și pe copiii lor Tony (Connor Esterson) și Patty (Everly Carganilla). În timp ce lui Tony îi place să mintă și să încalce regulile stricte privind tehnologia pe care Terrence le impune copiilor, Patty crede în onestitate și integritate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ambii copii sunt jucători avizi de jocuri video, în special de jocurile concepute de Rey „The King” Kingston (Billy Magnussen). Totuși, copiii se furișează într-o noapte din camerele lor pentru a se juca ultima versiune a lui The King, și îi dau din greșeală acces la cheia Armageddon – un cod puternic care îi permite să spargă orice dispozitiv de pe planetă.

Și ce face The King cu această putere? Transformă întreaga planetă în joc. Oamenii trebuie acum să joace și să câștige jocul video al acestuia, înainte de a-și putea accesa dispozitivele pentru cele mai banale sarcini, cum ar fi plata parcării sau verificarea soldului bancar. Acum, copiii Torez trebuie să-l oprească pe The King înainte ca schimbările produse de acesta să distrugă lumea și să-i forțeze pe adulți să învețe să joace jocuri video.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191