Filmul de pe Netflix care a rupt topurile în România. Are actori de top și o acțiune plină de suspans

Filmul de pe Netflix care a rupt topurile în România. Are actori de top și o acțiune plină de suspans

Netflix a dat lovitura din nou, de această dată într-un mod cu totul neașteptat! Porbabil că atunci când acest film a fost adăugat în catalogul platformei de streaming, doar foarte puțină lume s-ar fi așteptat ca el să devină un adevărat fenomen global! Cu toate acestea, „Prăbușire în abis” a devenit peste noapte unul dintre cele mai îndrăgite filme de pe Netflix!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Probabil că nu foarte multă lume de la Netflix a crezut că „Prăbușire în abis” avea să se bucure de prea mare succes, atunci când a fost adăugat în catalogul de filme Netflix.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Această peliculă suedeză mai are și ghinionul de a împărtăși un titlu în limba engleză, „The Abyss”, cu un alt film mult mai popular, din anul 1989, regizat chiar de către James Cameron. Cu toate acestea, acest cutremurător film suedez a devenit un adevărat fenomen.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Iar potrivit fanilor filmului, o mare parte din succesul acestuia se datorează rolului de excepție interpretat de către actrița Tuva Novotny. Personajul interpretat de aceasta lucrează drept responsabil de securitatea minei Kiirunavaara, iar, în același timp, are și probleme serioase în familie.

Din păcate pentru personajul principal al filmului, mina provoacă un accident teribil, iar orașul unde se afla începe să se prăbușească.

Un alt detaliu care a fascinat fanii acestui film este modul tulburător de realist în care este arătată pe ecrane prăbușirea orașului. În cele din urmă, se află că patronii minei Kiirunavaara au săpat mult mai mult decât ar fi trebuit, iar astfel au destabilizat solul de sub orașul Kiruna.

Cu întreg orașul în pericol, personajul interpretat de Tuva Novotny este nevoit să navigheze prăbușirea atât a minei la care lucra, cât și a propriei ei familii. În „Prăbușire în abis”, alături de Tuva Novotny, mai joacă și Kardo Razzazi, Peter Franzén și Felicia Truedsson. Filmul este în regia lui Richard Holm. Iar acest film durează numai o oră și 44 de minute, așa că poate fi văzut chiar și de cei care nu au foarte mult timp la dispoziție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191