Filmul de pe Netflix care bate record după record. E clar, este un real succes

Filmul de pe Netflix care bate record după record. E clar, este un real succes

„The Great Wall”, pare a fi producția momentului. În film este vorba despre povestea unor forțe de elită care se luptă pentru soarta omenirii într-unul din cele mai legendare locuri din lume. „The Great Wall” este o mega producție cu un buget amețitor pus la dispoziție de China, cu scenariști americani, cu regizor chinez, cu o distribuție majoritar chinezească, însă printre care regăsim si câțiva actori occidentali, vedeta principală fiind Matt Damon. 

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Acțiunea filmului 

Acțiunea, care este o fantezie, se desfășoară în timpul dinastiei Song și are în centrul poveștii construirea Marelui Zid Chinezesc. În film Marele Zid este construit pentru a fi un stăvilar împotriva unor hoarde de monștri însetați de sânge care atacă la fiecare 60 de ani. De fiecare dată când apar, aceștia sunt din ce in ce mai inteligenți.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Matt Damon este William, un soldat plecat în China, pentru a face rost despre pulberea neagră despre care tot vestul a auzit, dar nimeni nu a apucat să o vadă și să o aducă în vest. În timpul călătoriei sale și mai ales după ce va fi luat prizonier de armata chineză, William va trece prin multe momente de cumpănă care îi va pune la încercare curajul.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„Marele Zid”, cel mai scump film chinez

Regizorul chinez Zhang Yimou a adus pe marele ecran povestea unui loc istoric, legendar, cunoscut ca Marele Zid. Un grup de luptători neînfricați trebuie să lupte contra unor invadatori de neînfrânt, care pot distruge omenirea.

„Marele Zid” este cel mai scump film chinez de până acum, un parteneriat de co-producție cu SUA, nemaivăzut între cele două țări. În America, filmul a intrat în februarie 2017, la fel ca și în Rusia, Norvegia, Israel și Italia.

În Franța, a intrat și mai târziu, în martie 2017. Premiera mondială a fost în China, pe 16 decembrie 2016. România a fost una dintre primele țări unde s-a lansat„Marele Zid”.

Cine este regizorul Zhang Yimou

Este unul din cei mai reputaţi regizori chinezi din toate timpurile. A realizat primul film în 1987, „Sorgul roșu/Hong gao liang”, cu care a luat Ursul de Aur la Berlinale. La Cannes a fost cu „A trăi” (1994) cu care a obținut Premiul Special al Juriului și Premiul Juriului Ecumenic, iar în 1995 a câștigat și Premiul Tehnic pentru „Triadele din Shanghai”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191