Filmul de pe Netflix care te va face să râzi cu gura până la urechi. Se află pe locul 2 la nivel global

Filmul de pe Netflix care te va face să râzi cu gura până la urechi. Se află pe locul 2 la nivel global

„Rețeta” celor de la Netflix pare să nu dea greș niciodată, iar fiecare nouă producție lansată de platforma de streaming pare să spargă toate recordurile făcute de predecesorii ei. Acesta este și exemplul comediei „Don’t look up” (Nu priviți în sus), care a devenit peste noapte al doilea cel mai de succes film din istoria Netflix!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Oricare ar fi „rețeta” de filme a celor de la Netflix, un lucru rămâne clar: aceasta pare să nu dea greș niciodată! Potrivit statisticilor, fiecare nouă producție lansată de platforma de streaming pare să spargă toate recordurile făcute de predecesorii ei. Acesta este și exemplul comediei „Don’t look up” (Nu priviți în sus), care a devenit peste noapte al doilea cel mai de succes film din istoria Netflix! Singura producție care reușește să se mențină în fața acestei comedii fantastice este „Red Notice”, care îi are în distribuție pe Gal Gadot și Ryan Reynolds.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Însă, nici „Don’t look up” nu rămâne în urmă, când vorbim despre numele sonore care apar în film. Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence și Ariana Grande se numără printre numele exclusiviste care fac parte din distribuția producției. În primele 28 de zile de la lansare, „Don’t look up” a reușit să strângă un total de 360 de milioane de ore de vizualizări, pe tot globul!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Mai precis, „Don’t look up” spune povestea a doi oameni de știință care observă că o cometă devastatoare se îndreaptă spre Pământ. Deși aceștia alertează imediat autoritățile, amenințarea cometei este ignorată totală, deși poate distruge viața de-a lungul planetei. Filmul este o satiră, făcând aluzie la politicienii care ignoră efectele devastatoare ale schimbărilor climatice.

Filmul s-a lansat în data de 24 decembrie a anului trecut, putând fi vizionat oricând pe platforma de streaming Netflix. Comedia a fost foarte apreciată, atât de criticii de film, cât și de publicul larg, iar producția a primit recenzii foarte pozitive.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191