Filmul de pe Netflix de care îți vei aminti toată viața. Povestea este una impresionantă și te va marca profund

Filmul de pe Netflix de care îți vei aminti toată viața. Povestea este una impresionantă și te va marca profund

Pe Netflix poți vedea ecranizarea după Jane Austen, „Persuasiune” (2022), cu Dakota Johnson în rolul principal, al nonconformistei Anne Elliot. Îți vei aminti toată viața de acest film, povesta este una impresionantă și te va marca profund. Pelicula ne introduce printre mentalitățile și prejudecățile de la începutul secolului al XIX-lea, privite inclusiv dintr-o perspectivă contemporană. Nu lipsesc umorul și ironia. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Romanul a fost publicat la 6 luni după moartea autoarei

„Persuasiunea” este o ecranizare a romanului cu același nume scris de Jane Austen, una dintre cele mai faimoase autoare de literatură romantică britanică. Romanul a fost publicat postum în 1817, la șase luni după moartea lui Austen, și a fost adaptat într-un film și în diferite seriale de televiziune de mai multe ori de-a lungul anilor.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Povestea eroinei

„Persuasiunea” este o poveste de dragoste și reconciliere care se concentrează pe relația dintre Anne Elliot și Frederick Wentworth. Anne este o tânără femeie care a fost convinsă să renunțe la dragostea ei pentru Wentworth, un marinar cu rang inferior, sub influența familiei și a prietenei ei, Lady Russell. După opt ani, Wentworth se întoarce ca căpitan de marină, iar sentimentele lor se reaprind. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Persuasiune” a mai fost ecranizat

Romanul „Persuasiune” a mai fost ecranizat în 1995, într-un film cu Amanda Root și Ciarán Hinds în rolurile principale. O altă versiune a fost cea pentru televiziune din 2007, cu Sally Hawkins și Rupert Penry-Jones, difuzată de ITV în Marea Britanie.

În noul film, ce poate fi vizionat pe Netflix, îi are în distribuție pe Richard E. Grant, Lydia Rose Bewley, Edward Bluemel, Yolanda Kettle, Agni Scott și Izuka Hoyle. Pelicula pune accentul pe contrastul dintre firea nonconformistă și sensibilă a lui Anne și apucăturile meschine ale celor din familia ei.

Dacă sunteți interesat de literatura clasică britanică și de poveștile romantice, „Persuasiunea” poate fi o opțiune de vizionat. Este o poveste captivantă despre dragoste, regrete și șansa de a recâștiga un iubire pierdută.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191