Filmul de pe Netflix de care te vei îndrăgosti. Povestea peliculei e fabuloasă și te va cuceri încă din primele minute

Filmul de pe Netflix de care te vei îndrăgosti. Povestea peliculei e fabuloasă și te va cuceri încă din primele minute

Netflix continuă să dea lovitura, iar o nouă peliculă lansată chiar în această vară a reușit să strângă recenzii excelente, atât din partea criticilor, cât și a fanilor. Filmul „Fericirea pentru începători” durează mai puțin de două ore, însă cei care au văzut acest film s-au îndrăgostit de povestea lui încă din primele minute!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Pare că „rețeta” filmelor de succes a celor de la Netflix nu dă greș niciodată, deoarece o nouă peliculă lansată recent a reușit să strângă nenumărate recenzii pozitive, cât și fani de-a lungul globului. „Fericirea pentru începători” s-a lansat chiar în această vară pe Netflix, în luna iulie, putând fi vizionat oricând pe platforma de streaming. Filmul este o comedie romantică care durează mai puțin de 2 ore, așa că este perfect pentru o seară de film alături de persoana iubită.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Filmul spune povestea unei profesoare în vârstă de 32 de ani, Hellen Carpenter (interpretată de Ellie Kemper), care a divorțat recent. Hellen este convinsă de fratele ei să meargă într-o drumeție de grup, pentru a-și regăsi fericirea și spiritul de aventură. Însă, fără ca ea să știe, alături de ea va fi și Jake, un prieten al fratelui ei (interpretat de Luke Grimes), iar după o serie de aventuri și momente complicate, cei doi își vor dea seama cât de mult țin unul la celălalt.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Fanii filmului s-au îndrăgostit încă din primele minute de această comedie romantică, iar încercarea lui Hellen de a-și regăsi fericirea după divorț a captivat atenția utilizatorilor Netflix. Un alt lucru pe care fanii filmului l-au apreciat din plin au fost peisajele superbe pe care pelicula le pune în prim-plan.

Culorile de toamnă și pădurile superbe din Noua Anglie sunt prezentate într-un mod de excepție în acest film, iar această atmosferă face din „Fericirea pentru începători” o alegere perfectă pentru o seară de film în această toamnă. Iar cum filmul ține mai puțin de 2 ore, este perfect pentru a vă bucura de el alături de persoana dragă, fără a vă plictisi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191