Filmul de pe Netflix urmărit de mai bine de 6 milioane de persoane. Acțiunea peliculei te va ține lipt de ecran de la început și până la sfârșit

Filmul de pe Netflix urmărit de mai bine de 6 milioane de persoane. Acțiunea peliculei te va ține lipt de ecran de la început și până la sfârșit

Un film de pe Netflix a avut un succes răsunător, acesta fiind urmărit de mai bine de șase milioane de oameni. Nu ar trebui să-l ratezi nici tu. Deși nu este cea mai bună peliculă a tuturor timpurilor, They Cloned Tyrone te va ține lipit de ecran. Pornind de la sfârşit, acest film simpatic se transformă într-un thriller de comedie de mister și se mândrește cu interpretări excelente ale lui Foxx, John Boyega și Teyonah Parris.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

They Cloned Tyron, comedie-mister-conspirație

Scenaristul Juel Taylor își face debutul în regie cu propriul scenariu co-scris; este o lucrare ciudată, ușor derutantă, dar plăcută. Este o comedie-mister-conspirație care începe ca o distracție neo-blaxploitation sau o satiră super-inteligentă despre rasă și privilegiul alb, pe care o poți compara cu Get Out sau Sorry to Bother You. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Scena este un cartier afro-american defavorizat, în care oamenii beau cu neplăcere anumite tipuri de marcă din ceea ce pare a fi alcool, mănâncă pui prăjit și folosesc substanțe chimice pe păr. Tyrone (Boyega) este un traficant de droguri care este nemulțumit de faptul că un jucător rival se mută pe terenul său și, de asemenea, enervat de banii datorați lui de notoriul proxenet Slick Charles. Slick este interpretat de Foxx și se plânge mereu de femeile nerecunoscătoare și nesigure pe care le exploatează și anunță cu indignare lucruri precum: „La balul jucătorilor din 1995 am fost Proxenetul anului!” 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Charles, Yo-Yo și acest nou Tyrone fac echipă pentru a rezolva misterul

După ce Tyrone este împușcat în fața motelului pe care Charles îl folosește în mod obișnuit ca sediu central, el este uimit să-l vadă pe Tyrone în viață și bine a doua zi, aparent neștiind de incidentul împușcării. Charles, Yo-Yo și acest nou Tyrone fac echipă pentru a rezolva misterul și pentru a descoperi existența a ceva foarte ciudat în subteran, care are legătură cu clonarea lui Tyrone.

Până la descoperire, filmul este dur și violent. Apoi devine o aventură ciudată. Yo-Yo se dovedește a fi un mare fan al misterelor Nancy Drew și se implică cu bucurie în munca de detectiv pentru că asta și-ar fi dorit eroina ei Nancy. Ea reușește chiar să deschidă ușa din spate a unei dubițe, așa cum ar face-o Nancy. 

În ceea ce privește conceptul, este foarte ciudat: nu este foarte evident de ce controlorii răi trebuie să cloneze pe cineva, deoarece această înlocuire a clonelor duce atât de ușor la deznodământ. Dar totul se desfășoară destul de amabil, datorită lucrării cu caracter octanic al lui Boyega, Foxx și Parris. Ei bine, este un film cu o inocență și un farmec deosebit de neașteptate, scriu cei de la  Oricum, acest film – ce poate fi vizionat pe Netflix- este clar că te va ține lipit de ecran.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191