Filmul genial de pe Netflix care a cucerit toată planeta. Finalul misterios a creat dezbateri aprinse

Filmul genial de pe Netflix care a cucerit toată planeta. Finalul misterios a creat dezbateri aprinse

Cui nu îi plac filmele misterioase și psihologice? Dacă nu mai găsești ce să mai urmărești și ai rămas fără variante, nu-i nimic, venim noi cu o recomandare. O producție spaniolă de pe platfoma de streaming Netflix te va deruta și te va ține în suspans pe tot parcursul filmului. De asemenea, finalul te va pune cu siguranță pe gânduri.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Un film care sigur îți va plăcea este „God’s Crooked Lines” („Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” ), un thriller psihologic de la Netflix, care a captivat de la lansare nu doar publicul din România, cât și cel din afară. Lansat în 2022 și ajuns rapid în Top 10 cele mai vizionate filme de pe platforma de streaming, spectatorii lăudând filmul derutant, „Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” este regizat de Paulo Oriol, cel care a făcut și pelicula de succes „Contratiempo”, iar actrița Bárbara Lennie o interpretează pe protagonistă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Așadar, despre ce este vorba în producția spaniolă? Detectivul particular Alice Gould (Bárbara Lennie) se internează într-un centru psihiatric, pretinzând că suferă de paranoia. Însă, scopul ei real este de a investiga un deces al unui pacient și de a dezlega misterul morții sale. Cu toate acestea, realitatea cu care se va confrunta în detenție îi va depăși așteptările și îi va pune la îndoială propria sănătate mintală.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

De asemenea, pe parcurs, află că totul a fost o înscenare. De fapt, a fost mințită de la început, doar pentru a se interna de bună voie în centrul psihiatric. Și totuși, este ăsta adevărul, sau chiar suferă de o boală? Dacă esti curios și vrei să afli ce s-a întâmplat cu adevărat, poți urmări pelicula pe Netflix.

Dar, îți spunem că filmul este destul de derutant și îți va lua ceva până vei pune piesele de „puzzle” cap la cap. Putem spune că „Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” poate fi comparată cu filmul emblematic din 2010 „Shutter Island”, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, deoarece are o intrigă similară. Și finalul este destul de asemănător, deoarece te va pune la fel de mult pe gânduri.

Denumirea titlului „Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” este o metaforă care face aluzie la stigmatul persoanei care suferă de o tulburare psihică gravă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191