Filmul genial de pe Netflix care face furori de Paște! A fost văzut deja de milioane de oameni din întreaga lume

Filmul genial de pe Netflix care face furori de Paște! A fost văzut deja de milioane de oameni din întreaga lume

Netflix a reușit să dea lovitura din nou, de această dată cu o comedie romantică lansată recent și care a reușit să ajungă deja pe locul 2 în rândul publicului. Este vorba despre „Un fel de lună de miere”, un film lansat cu numai câteva zile în urmă!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

„Un fel de lună de miere” s-a lansat pe platforma de streaming Netflix în urmă cu numai câteva zile, pe 30 aprilie. Comedia romantică are o durată de numai o oră și 40 de minute și este alegerea perfectă pentru serile în care ne aflăm în căutarea unei pelicule amuzante, care să ne aducă zâmbetul pe buze. Filmul din Kuwait, regizat Elie Semaan, are ca personaje principale pe Hamad și Noor, care sunt forțați de situație să se căsătorească.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În timp ce Hamad este obligat de tatăl său să se căsătorească pentru a moșteni averea familiei, fostul iubit al lui Noor a ales să se despartă de ea pentru altcineva, iar acum tânăra vrea să se căsătorească cât mai rapid.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Hamad și Noor ajung să fie împreună, însă în timpul lunii de miere își vor da seama că au o personalitate complet diferită. Destul de rapid, aceștia vor fi nevoiți să își dea seama dacă chiar vor putea rămâne îmmpreună, sau dacă sunt mult prea diferiți pentru a putea avea o relație.

Pe lângă povestea plină de neînțelegeri amuzante a celor doi, „Un fel de lună de miere” dorește să aducă în prim-plan și Kuwaitul. Peisajele superbe din această peliculă încearcă să arate lumii o imagine cât mai impresionantă a acestei țări. Iar în rolurile personaje pot fi văzuți Nour Al Ghandour (Noor) și  Mahmoud Boushahri (Hamad).

Filmul „Un fel de lună de miere” s-a lansat chiar la finalul lunii trecute, pe data de 30 aprilie, iar în scurt timp, milioane de oameni au urmărit aventurile celor doi însurăței. Pelicula poate fi văzută oricând pe Netflix și durează numai o oră și 40 de minute.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191