Filmul în trend pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură și te va speria de moarte. E de groază și chiar și cei mai puternici vor fi înspăimântați

Filmul în trend pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură și te va speria de moarte. E de groază și chiar și cei mai puternici vor fi înspăimântați

Ești fan al genului horror? Platforma de streaming Netflix are un număr impresionant de filme, seriale și documentare pe care le poți viziona, dar, Click! îți prezintă pelicula care te va ține cu sufletul la gură și, care, cu siguranță, te va înspăimânta. Așadar, iată filmul numai bun pentru cei care sunt în căutarea groazei.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Platforma de streaming Netflix are o grămadă de opțiuni, numai bune pentru cei care sunt în căutarea genului horror. Iar, printre acestea, se numără și pelicula „Cam”. Nu doar că te va înspăimânta, dar te va ține și cu sufletul la gură, fiind și un film psihologic, învăluit de mister.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

„Cam” este un film psihologic de groază american, din 2018, regizat de Daniel Goldhaber și scris de Isa Mazzei. Povestea peliculei este parțial desprinsă din experiența proprie a scriitoarei. În rolurile principale joacă actorii Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters, Devin Druid și Michael Dempsey.  Așadar, despre ce este vorba în film?

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Alice Ackerman (jucată de Madeline Brewer) este o fată care lucrează pe un site pentru adulți, transmițând live dintr-un studio pe care l-a înființat în casa ei sub numele de „Lola_Lola”. Ea devine obsedată de primul loc, sperând să fie numărul 1 pe un site numit FreeGirlsLive, un loc deținut de altă creatoare de conținut pentru adulți, BabyGirl. Într-o zi,  Alice constată că nu își poate accesa contul, însă, observă că „Lola” este încă activă și transmite live. Curioasă, ea se conectează la un cont de rezervă pentru a vedea ce se întâmplă.

Alice fusese înlocuită de cineva cu același aspect ca și al ei, în propriul ei show. Chiar și studioul este o replică exactă a studioului lui Alice din casa sa. De aici începe coșmarul. Când Alice trimite mesaje canalului, falsa „Lola” de pe ecran îi răspunde și i se adresează direct, dovedind că stream-ul este, de fapt, live. Află Alice, într-un final, cine este persoana care i-a furat identitatea? Ajunge să fie numărul 1 pe site?

Dacă vrei să afli și te-am făcut curios, poți urmări filmul „Cam” pe platforma de streaming Netflix. Pelicula te va ține cu siguranță în suspans!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191