Filmul Netflix care dărâmă recordurile. Abia a fost lansat și va rupe topurile în acest weekend

Filmul Netflix care dărâmă recordurile. Abia a fost lansat și va rupe topurile în acest weekend

Filmul Netflix care dărâmă recordurile. Deși finalul primei părți nu dădea multe motive de speranță pentru fanii filmului „Extraction”, actorul Chris Hemsworth s-a întors în rolul principal și în partea a doua a peliculei-hit de pe platforma de streaming Netflix! Deși „Extraction 2” de abia a fost lansat, criticii se așteaptă ca acesta să domine topurile în acest weekend.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Filmul Netflix care va rupe topurile în iunie!

După ce prima parte a dominat deja topurile atunci când s-a lansat, platforma de streaming Netflix îl readuce pe faimosul actor Chris Hemsworth pe ecrane, pentru a interpreta rolul principal în „Extraction 2”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

După ce a capturat inimile întregii lumi pentru interpetarea rolului lui Thor, în filmele din Universul Cinematic Marvel, actorul australian pășește acum în pielea unui mercenar cu o inimă de aur și cu o misiune aproape imposibilă.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la The Guardian, „Extraction 2” îi are la cârmă pe Joe Ruso și Sam Hargrave, care promit o peliculă plină de acțiune și dramatism, la fel precum cea precedentă. Chris Hemsworth interpretează rolul mercenarului pe nume Tyler Rake, care la finalul primului film părea a fi căzut în luptă. Însă, trupul acestuia este recuperat, iar după tratamentele primite, el este pus pe picioare și trimis într-o nouă misiune.

„Extraction 2” este preconizat să domine topurile de pe Netflix

Mai precis, misiunea lui Tyler Rake este de a o salva pe sora fostei sale soții, cât și pe copii acesteia, din ghearele soțului ei abusiv, care, printre altele, este liderul unei mafii din Georgia. „Extraction 2” promite un pachet plin de acțiune, efecte speciale de primă mână, cât și nume sonore în distribuție, iar criticii de film se așteaptă ca pelicula să devină rapid printre favoritele de pe platforma de streaming Netflix.

Pe lângă faimosul actor care a interpretat rolul lui Thor, vreme de atâția ani, un alt nume sonor care își va face apariția în „Extraction 2” este nimeni altul decât Idris Elba! Iar distribuția de vis a filmului nu se rezumă doar la cei doi! Olga Kurylenko apare și ea în filmul care poate fi vizionat oricând pe Netflix!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191