Filmul românesc care a revoltat o lume întreagă. Producția șocantă are la bază o poveste reală și un final dramatic

Filmul românesc care a revoltat o lume întreagă. Producția șocantă are la bază o poveste reală și un final dramatic

Filmul românesc care a revoltat o lume întreagă. Povestea șocantă are la bază o poveste reală și un final dramatic. Te poate impresiona la nivel profund și inevitabil te pune în situația în care să îți pui întrebări.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Filmul care a revoltat o lume întreagă

Vorbim despre filmul „Balaur”, pelicula care a primut 7 nominalizări la cea de-a 17-a gală a Premiilor Gopo și care a reușit să stârnească o adevărată controversă prin povestea incredibilă pe care o prezintă. 

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Balaur” este filmul de debut al regizorului Octav Chelaru, fiind o producție inspirată din fapte reale. Mai exact, filmul spune povestea Ecaterinei, o tânără soție de preot și profesoară de religie la liceu, care începe o relație extraconjugală și total inadecvată cu unul dintre elevii săi, Iuliu. Femeia încearcă să își țină tânărul iubit sub control pentru a-și proteja familia, dar ajungea ea însăși să piardă controlul, mai ales că pasiunea băiatului devine tot mai periculoasă. Finalul este tragic, însă este o peliculă ce merită urmărită pentru faptul că analizează profund modul în care ajungem să gestionăm atât de rău relațiile cu ceilalți, încât ajungem la situații pe care nu le mai putem remedia.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Un wake-up call pentru multe femei care se regăsesc în situația aceasta”

Ecaterina este interpretată de Mălina Manovici care a declarat, în exclusivitate, pentru Unica, că își dorește ca oamenii să înțeleagă mai bine ce înseamnă abuzul psihic și emoțional.

În ciuda subiectului controversat, relația ilegală descrisă în film pe care nu o susțin deloc, eu am abordat povestea Ecaterinei ca pe una de abuz psihic și emoțional. Mi-aș dori ca lumea să vadă și să înțeleagă aspectul ăsta, care e foarte important pentru desfășurarea evenimentelor și, mai ales sau de ce nu, să fie un wake-up call pentru multe femei care se regăsesc în situația aceasta. Aș vrea ca reacția să fie una contrară, de a conștientiza mai mult abuzurile la care suntem supuse de către societate sau în relații sau în orice context și de a nu le mai accepta, de a le înfrunta. E nevoie să avem acest curaj și, mai ales, să facem cunoscut lucrul ăsta. Doar așa vom propaga un nou model în societate și îi vom inspira pe cei din jur.”, a spus Mălina Manovici pentru  

Filmul este o producțe coproducție româno-germano-sârbă între deFilm, 42film și EED Productions, iar din distribuție fac parte Mălina Manovici, Alexandru Papadopol, Sergiu Smerea, Voicu Dumitraș, Richard Bovnoczki, Ana Maria Moldovan, Oana Ștefănescu, Marian Râlea, Gabriel Spahiu, Codrina Pătru, Ilinca Hărnuț, Ilinca Neacșu, Tiberiu Enache, Gabi Anton, Octavian Costin, Kostas Mincu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191