Filmul tragediei din Otopeni, unde un copil de 5 ani a murit strivit de o poartă din fier forjat. Strigătele disperate ale mamei au alertat întreg cartierul

Filmul tragediei din Otopeni, unde un copil de 5 ani a murit strivit de o poartă din fier forjat. Strigătele disperate ale mamei au alertat întreg cartierul

Tragedia s-a întâmplat seara trecută în oraşul Otopeni. Strigătele disperate ale mamei au alertat întreg cartierul. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Cristina Filip, reporter Observator: Totul s-a întâmplat într-o curte situată la capătul unui drum privat. Potrivit unor surse, pe copil a picat o poartă lată de 4 metri, din fier forjat şi fără opritori care ar fi fost montată în urmă cu o săptămână. 

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Mama l-ar fi lăsat pe cel mic nesupravegheat

Copilul de cinci ani ar fi încercat să tragă singur de poarta culisantă care s-ar fi desprins. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Reporter: Păi sunt aşa uşor de dat jos?

Vecină: S-au rupt balamalele, cred. Altfel nu-mi explic.

Mama ar fi intrat în casă pentru câteva minute şi l-a lăsat pe cel mic nesupravegheat. 

Vecin: E dureros pentru familie e dureros chiar şi pentru mine ca vecin, care nu-l cunosc.

Surse din anchetă spun că martor la scenele şocante ar fi fost un vecin care a văzut cum poarta case peste copil. Tot el l-ar fi luat imediat pe băiat în maşină şi l-a dus la cel mai apropiat centru de urgenţă. 

Băieţelul avea răni grave în zona capului

Locuinţa se află la doar 1 kilometru de serviciul local de ambulanţă. Deşi drumul a durat doar cinci minute, doctorii nu au mai putut face minuni. Băieţelul avea răni grave în zona capului şi intrase în stop cardio respirator. 

Cristina Filip, reporter Observator: Copilul a fost preluat de medici în stare de inconştienţă. În ciuda manevrelor de resuscitare, n-a mai putut fi salvat. Acela a fost şi momentul în care s-a sunat pentru prima dată 112.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Tot medicii ar fi fost cei care au anunţat poliţia. 

Anne Ciolcă, IPJ IF: Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un cadru medical de la Microstatia de Ambulanță SABIF, din Otopeni, cu privire la faptul că a declarat decesul unui copil, adus de mama sa,  aceasta precizând faptul că a căzut o poartă peste el.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă iar ancheta va stabili cine se face vinovat şi dacă părinţii pot fi acuzaţi de neglijenţă. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191