Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Cine sunt câștigătorii primului sezon! Au plecat acasă cu Marele Premiu: „Bravo lor!” / VIDEO

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Cine sunt câștigătorii primului sezon! Au plecat acasă cu Marele Premiu: „Bravo lor!” / VIDEO

Au fost șase săptămâni în care mai multe cupluri de vedete și-au testat relația și au trecut prin probe de foc pentru a demonstra că sunt un Power Couple. Trei perechi au rămas însă în finală. Radu Siffredi și Oana Matache, Daiana Anghel și Sorin Gonțea și Anamaria și Tudor Ionescu s-au luptat pentru premiul cel mare și primul trofeu Power Couple România.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

După ce Anamaria și Tudor Ionescu au renunțat la probă, lupta decisivă s-a dat între cele două echipe finaliste formate din Radu Siffredi și Oana Matache și Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cine sunt câștigătorii Power Couple România – La bine și la greu

Doar una dintre cele trei perechi ajunse în Finală a câștigat marele premiu. Pentru a fi un Power Couple, câștigătorii au demonstrat că pot face față diverselor situații neplăcute: au trecut prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori și au dus împreună greutățile.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Dani Oțil a anunțat cine este primul Power Couple de România.

Întrebată dacă mai are puterea să se bucure după ce a aflat că ea și Sorin au câștigat competiția, Daiana Anghel a spus că ar fi putut chiar să facă și alte probe dacă mai erau.

Primele declarații ale câștigătorilor

Așadar, Daiana și Sorin sunt câștigătorii primului sezon al show-ului Power Couple România și cei care au plecat acasă cu marele premiu. În timpul probei cei doi au câștigat 5 000 de euro până la prima fază, și încă 10 0000 de euro, după ce au cărat 50 de kg în ultimul minut.

„Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat până acum în viață.”, a spus Daiana Anghel.

„Nu aș fi ajuns aici niciodată fără Daiana. Comoditatea și lenea mea și delăsarea câteodată m-ar fi făcut la un moment dat să mă opresc. Când am văzut-o pe ea cât de motivată este să facem chestia asta am zis că eu nu am cum să mă opresc. 100% este meritul ei”, a spus Sorin Gonțea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191