Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit! Cântărețul nu a fost invitat la nuntă. Ce mesaj le-a transmis Larisa Uță, fosta lui soție: ”De astăzi am…” / FOTO

Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit! Cântărețul nu a fost invitat la nuntă. Ce mesaj le-a transmis Larisa Uță, fosta lui soție: ”De astăzi am…” / FOTO

A fost zi de sărbătoare pentru familia lui Alin Oprea! Fiul său s-a căsătorit, iar la eveniment au luat parte persoanele importante din viața lui. În timp ce fosta lui soție, Larisa Uță, a fost prezentă la eveniment și apare în imagini cu restul persoanelor, Alin Oprea nu a fost prezent la eveniment. Iată ce mesaj le-a transmis Larisa Uță celor doi tineri proaspăt căsătoriți.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Familia lui Alin Oprea a sărbătorit una dintre cele mai importante zile din viața copilului lor. Acesta s-a căsătorit cu femeia pe care o iubește, iar aproape toți membrii familiei au participat la eveniment. Spunem aproape toți deoarece Alin Oprea nu apare în niciuna dintre imaginile pe care Larisa Uță le-a publicat pe rețelele de socializare. Însă, acest lucru nu este surprinzător.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit. Artistul nu apare în imaginile cu familia

Se pare că Alin Oprea și copiii lui nu pus punct scandalului nici în cea mai importantă zi din viața tânărului. După cum se știe deja, relația dintre cântăreț și copiii lui s-a răcit după scandalul cu fosta soție, Larisa Uță și procesele pe care le-a avut cu ea. Ei bine, dacă fanii credeau că aceștia au uitat de probleme, realitatea este alta.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Alin Oprea nu apare în niciuna dintre imaginile pe care Larisa Uță le-a publicat pe rețelele de socializare, chiar dacă pare că a fost prezentă toată familia. Se pare că aceștia nu au decis să reia relația nici măcar pentru o zi.

Nu se știe dacă Alin Oprea a fost sau nu invitat, însă ceea ce este cert este că nu a participat la cununia civilă a fiului său. Chiar și așa, aceștia apar în fotografii cu zâmbetul pe buze, iar Larisa Uță le-a transmis un mesaj emoționant, prin care a exprimat relația apropiată pe care o are cu copiii ei și actuala noră.

Cântărețul și-a găsit fericirea alături de Medana

Chiar dacă s-a distanțat de familia lui, Alin Oprea a reușit să își găsească fericirea și liniștea alături de soția lui, Medana. Cei doi s-au căsătorit în anul 2022 și urmează să se cunune religios în acest an.

Artistul și iubita lui au patru ani de relație și pare că sunt mai fericiți ca niciodată, având în vedere surprizele cu care se surprind unul pe celălalt. Chiar dacă Alin Oprea a avut de suferit din cauza proceselor cu Larisa Uță, se pare că Medana a reușit să îl facă să uite de ele.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191