Fiul lui Brigitte Pastramă este un cuceritor! Robert Sfăt, surprins în compania a două domnișoare misterioase. Cum a încercat tânărul să le „vrăjească” / PAPARAZZI

Fiul lui Brigitte Pastramă este un cuceritor! Robert Sfăt, surprins în compania a două domnișoare misterioase. Cum a încercat tânărul să le „vrăjească” / PAPARAZZI

La aproape 24 de ani, fiul lui Brigitte Pastramă este un cuceritor. Tânărul, cunoscut în lumea mondenă pentru că este rebel, pare că nu s-a „cumințit” neapărat, căci, de curând, a fost surprins în compania a doua domnișoare misterioase, asta după ce, în urmă cu aproape doi ani, era la un pas de a se pune la casa lui.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Este tânăr, cu potențial financiar, dar mai ales cu vorbele la el! Fiul lui Brigitte Pastramă a fost mereu considerat rebelul familiei și nu degeaba, având în vedere că mai mereu inclusiv mama lui spunea că Robert Sfăt este un nonconformist de fel. La aproape 24 de ani, tânărul se bucură că este un bărbat singur, asta după ce în 2022 era logodit și avea planuri de însurătoare.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Cum a fost surprins fiul lui Brigitte Pastramă

În ultima perioadă, Robert Sfăt nu și-a mai dorit să epateze, asta după ce în trecut a avut „rolul principal” în scandalurile cu mama lui. În prezent, tânărul este discret, iar de curând, a fost surprins de paparazzii în timp ce pleca de la un restaurant de lux din nordul Capitalei împreună cu două domnișoare.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Cei trei sunt surprinși în timp ce discută ceva, dar conversația se mută în mașină, acolo unde Robert Sfăt stă pe bancheta din spate. Nu știm dacă fiul lui Brigitte Pastramă a reușit să le „vrăjească” pe cele două tinere, dar cert este un lucru: a fost lăsat acasă, dar nu înainte de a lua din mașină o cutie.

Ce relație are Brigitte Pastramă cu fiul ei, Robert Sfăt

Robert Sfăt este copilul cel mai mare al lui Brigitte Pastramă, rezultatul poveștii de iubire dintre ea și Octavian Sfăt, un cunoscut om de afaceri din Timișoara la vremea respectivă. Fiul lor nu avea nici trei ani când și-a pierdut tatăl, iar de-a lungul anilor, tânărul a adus acuzații grave la adresa mamei lui.

Anii au trecut și se pare că amândoi au decis să șteargă cu buretele episoadele de atunci, asta pentru că în prezent au o relație apropiată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191