Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, pregătit pentru marele pas! Uite ce planuri are: „Iubita mea are o dorință foarte mare!”

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, pregătit pentru marele pas! Uite ce planuri are: „Iubita mea are o dorință foarte mare!”

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, Ionuț Petrescu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Bărbatul iubește cu foc o domniță, de patru ani de zile, cu care s-a mutat împreună de câteva luni și cu care se pare că are planuri serioase pe viitor. Contactat de Click!, cântărețul de muzică populară ne-a dezvăluit că atât el cât și partenera lui de viață își doresc un copilaș în viitorul apropiat.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

S-au mutat de câteva luni împreună, își doresc ca anul viitor să se căsătorească, ba mai mult să își mărească și familia.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Iubita mea are o dorință foarte mare acum. Vrea cu orice preț un copil. A spus că dacă Dumnezeu îi vă îndeplini această dorință o să meargă zilnic la Biserică să îi mulțumescă pentru darul primit. Este topită după copii. E

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

ste oricum o femeie foarte credincioasă, merge în fiecare Duminică la Biserică și dacă Dumnezeu este să ne ofere această minune eu sunt gata să o primesc cu brațele deschise”, a declarat Ionuț Petrescu pentru Click!

Ion Dolănescu: „Este lângă mine și la bine și la greu”

Ionuț Petrescu își idolatrizează partenera de viață.

„Cum să mă despart eu de Regina mea? Nu ar fi păcat! Sincer pentru mine este ca și mama mea, ea reprezintă aerul pe care eu îl respir. Fără ea nu aș putea respira și aș muri în secunda doi. Deci, în câteva cuvinte ea îmi este mamă, frate, soră și al doilea Dumnezeu pe acest pământ.

Mă susține din toate punctele de vedere. Este lângă mine și la bine și la greu. Este greu de găsit o asemenea persoană să se sprijine necondiționat în orice situație sunt un norocos”, a conchis pentru Click! Ionuț Petrescu.

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său.

Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, a murit în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că acesta încearce să se lupte cu morile de vânt singur și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu, chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu, nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191