Fiul premierului s-a căsătorit civil. Cine este nora lui Marcel Ciolacu

Fiul premierului s-a căsătorit civil. Cine este nora lui Marcel Ciolacu

Nunta anului în PSD a avut loc, sămbătă, la Buzău, acolo unde premierul și liderul partidului, Marcel Ciolacu, a fost socru mare. Nuntașii au petrecut la Vila Albatros din Buzău. Fiul lui Marcel Ciolacu, Andrei Filip, s-a căsătorit civil cu Iris-Alexa, colega lui de facultate, scrie adevă

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Andrei Filip, căsătorie cu Iris-Alexa

Ceremonia a avut loc în Buzău, la o vilă cu istorie, iar printre nuntași s-au numărat  politicieni, miniștri și colaboratori apropiați ai liderului PSD. Evenimentul s-a desfăşurat într-un cadru restrâns, fiind prezenţi în jur de 50 de invitaţi.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Este un moment plin de emotie, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorbă cu ei, presupun că o sa mai am şi în continuare, dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său Filip cu Iris Alexa.

Cine este nora lui Ciolacu

Alexa este din Câmpulung Muscel și îi calcă pe urme mamei sale care lucrează tot în domeniul medical la secția UPU, a spitalului din localitate. Ea este și colegă de facultate cu Andrei Filip, la Constanța. 

Premierul a povestit o discuție cu partenera fiului său 

„Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie. Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii. Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește întreg articolul pe adevă 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191